Tønder
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 15. juni 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 15. juni 2023

DR1

06:20  

Emmas gård (3:3)
Emmas gård (3:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. Se, hvordan Emma malker sine egne geder og producerer gedeost. Og hør mere om forskellige slags gedeost.

06:30  

Et glimt af Danmark II (2)
Et glimt af Danmark II (2) Salmesang, motorcykler og frikadeller er blot nogle af ingredienserne Sisse Fisker har blandet sammen, når hun endnu engang tager to livsstilseksperter - Julia Lahme og Lars Aarup med rundt i landet for at gætte i hvilken by, de er i.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Kontant: Kolde og kyniske boligspekulanter
Kontant: Kolde og kyniske boligspekulanter Lejere presses ud af spekulanter, der opkøber stribevis af ejendomme for at score en hurtig gevinst. Strøm, vand og varme bliver lukket, og når lejerne klager, risikerer de at blive truet. Jacob Kragelund går på jagt efter netværkets bagmænd og opdager, at en tidligere dømt spekulant fra finanskrisen spøger i kulissen. www.dr.dk/kontant

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - fodrer myrene
Hunden Ib - fodrer myrene

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

05:55  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:15  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:25  

Sarah og And (36)
Sarah og And (36)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (30)
Hey Duggee (30)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (48)
Vidundervovsen Vaffel (48)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (2) Bjørn, Nikoline og Jose beslutter sig for at stjæle Grundloven på Rigsarkivet, før skurkene får fat i den. Men skurkene har en plan for deres kup, så børnene har travlt. Imens forsøger Kristian at finde en vej ud af fængslet.

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:25  

Høgh og astronauten - min krop til grænsen (5:6)
Høgh og astronauten - min krop til grænsen (5:6) Forestil dig at kravle op ad en 14 meter høj klatrevæg for så at hænge frit i armene. Det er udfordringen for ESA-astronaut Andreas Mogensen og sportsvært Josefine Høgh, når de møder Danmarks dygtigste klatrer Katrine Vandet Salling. Udfordringen kræver ekstrem kropskontrol og høj stresstolerance. Lykkes det de to at komme helt til tops?

10:00  

TV AVISEN: Norsk kongepar ankommer til København
TV AVISEN: Norsk kongepar ankommer til København Det norske kongepar besøger Danmark på et officielt besøg. De ankommer med Kongeskibet Norge til København og vil blive modtaget af Dronningen, Kongeskibet Dannebrog, Den Kongelige Livgarde og Gardehusarregimentets Hesteskadron. Vi dækker hele ankomsten, og i vores studie vil journalist Trine Larsen, historiker Emma Paaske Rønberg og tidl. Ceremonimester Christian Eugen-Olsen følge begivenheden og fortælle om de tætte relationer mellem de to kongehuse. Vært Maja Rosager.

10:15  

Husdrømme på Sicilien (4:8)
Husdrømme på Sicilien (4:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) Byggefirmaet har lovet at være færdige allerede til sommer, hvilket giver Bill og Marie håb om snart at kunne flytte ind i deres sicilianske sommerhus. Marie får hjælp af en kunstnerven til at male væggene i det, der skal blive til døtrenes værelser. Samtidig får familien en trist besked hjemmefra.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Af mursten er vi bygget
Da Danmark blev flettet sammen: Af mursten er vi bygget Ingen dansk industri har efterladt sig tydeligere spor end de 3000 teglværker, der har været i landet. Vi dykker ned i murstenens historie, nørder teglværker og muremetoder - og går på murstenssafari i villavejene i Horsens og mellem boligblokke i Aarhus.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Skibsværfternes storhedstid
Da Danmark blev flettet sammen: Skibsværfternes storhedstid I over 30 danske havnebyer dominerede stålskibsværftet, der var en af landets tungeste industrier. Industrien blomstrede bag toldmure, men lukkede med globaliseringen. Vi ser tilbage på mastodonterne og går på jagt i Nakskov og Munkebo, hvor man byggede hele bydele til værftet.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (4:25)
Antikkrejlerne XXII (4:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (3:25)
Antikkrejlerne XXII (3:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:30  

Antikduellen (3:12)
Antikduellen (3:12) Antikduellanterne Katinka Larsen og James Bauerle handler i Aalborg. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Katinka Larsen, indehaver af netbutikken Blandet-Landhandel.dk i Skibby på Nordsjælland mod James Bauerle, der har forretningen James Bauerle Kunsthandel i København. Og i dag, onsdag, jagter de skatte i Aalborg og omegn.

DR2
TVR

09:02  

Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp
Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp En hun-hare vil finde den helt rigtige han-hare, at få harekillinger med. Men først skal han-harerne klare hendes tre prøver: Rovdyrs-udkig, boksekamp og hurtigløb. Hvem mon klarer prøverne?

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven
Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven Det er aften i en have. Et han-pindsvin er på udkig efter et hun-pindsvin, som han kan parre sig med. Men han bliver udfordret af et andet han-pindsvin, og de to pindsvin kommer op at slås med deres mange pigge. Spørgsmålet er, hvem der først giver op og ruller sig sammen til en kugle?

09:10  

Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2)
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2) En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.

09:25  

MikroMakkerne - Mariehønen
MikroMakkerne - Mariehønen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i baghaven. I dag får Amina og Abdallah hjælp fra mariehønen til at bede om godt vejr. De undersøger, hvordan mariehønen ellers hjælper til i haven, når den går på jagt efter grådige bladlus. Og så skal den hurtigste MikroMakker findes i en sjov ædekonkurrence!

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:56  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:15  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være dykker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "10", hvor der serveres lækker hjemmelavet chokoladekage. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2017 (1)
Bonderøven 2017 (1) I denne episode af Bonderøven: Sneen er faldet på Kastaniegården, og det betyder, at Frank kan fælde et poppeltræ, som længe har truet med at vælte ned over fåremarken. Det giver så mulighed for at bruge den norske tømmerslæde sammen med Solvej, til at fragte træet væk. Frank forsøger sig med den svære kunst at kaste tyndt lerpuds opad i rundingen på stuehusets kviste. Og så skal der laves revledøre til smedjen.

12:15  

Bonderøven 2016 (20)
Bonderøven 2016 (20) Der er travlt på Kastaniegården i sæsonens sidste afsnit af Bonderøven. De to nye skorstenspiber bliver nænsomt løftet på plads på stuehuset, så nu kan Frank for første gang tænde op i masseovnen for at se, om røgen kommer ud, hvor den skal. Koen Leonora bliver håndmalket, så der kan laves smør, og så kommer en italiensk murer på besøg. Han skal pudse gulvet i badeværelset med en blanding af kalk, cement og marmorpulver, ligesom man gør i Venedig.

12:45  

Nak & Æd - en kanin på Endelave (1:8)
Nak & Æd - en kanin på Endelave (1:8) Den lille ø i Kattegat Endelave har brug for hjælp! Øens mange vilde kaniner stiger i antal og er nærmest ved at fortrænge øens beboere som kun bliver færre og færre. Det vil Jørgen og Nikolaj gøre noget ved på aktivistisk vis. Planen er at få øens fraflyttende befolkning overbevist om, at kaniner smager så godt, at de er værd at blive på øen for.

12:45  

Nak & Æd - en krokodille i Zambia
Nak & Æd - en krokodille i Zambia Ved Luangwafloden i Zambia lever verdens største reptil, krokodillen. Drengene har slået lejr det farligste sted de kan komme i tanke om - i telt lige op ad flodbredden hvor det gigantiske dyr lever og jager. Hvis ikke krokodillen finder dem først, vil de prøve at få fat i en lille krokodille til gryden.

13:25  

I hus til halsen IV (3)
I hus til halsen IV (3) Selvom Lone og Jesper ikke har dannet par i 5 år, ejer de fortsat et hus sammen nær Præstø. Jesper er flyttet og har etableret sig i et nyt forhold, mens Lone fortsat sidder i huset. Boligen har nu været til salg i 5 år. Og trods naturskønne omgivelser og prisnedsættelser, er det endnu ikke lykkes at finde en køber. Den nuværende udbudspris betyder allerede en gæld på 1 million kr., så Jesper og Lone frygter, at de aldrig kommer ud af huset. Men skal det lykkes ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg at få huset solgt, så Lone og Jesper kan komme videre?

13:25  

I hus til halsen IV (2)
I hus til halsen IV (2) I 2008 køber Lars og Mariane deres drømmehuse i Kolding. Efter overtagelsen opdager parret, at kælderen er inficeret med skimmelsvamp. Og da forsikringen ikke dækker, må Lars og Mariane både optage nye lån og udføre dele af renoveringsarbejdet i fritiden. Da kælderen står færdig, forsøger Lars og Mariane at redde økonomi og forhold ved at sætte huset til salg - men uden held. Lars rammes af stressrelateret angst og parret bliver skilt. Efter flere prisnedsættelser og mere end 900 liggedage er huset stadigvæk til salg. Nu får parret hjælp af ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg, men er det nok til at få huset solgt?

14:15  

Kender Du Typen? 2021 - Med kolonihave og Coq au vin
Kender Du Typen? 2021 - Med kolonihave og Coq au vin "Kender Du Typen?" besøger et kendt par, som har indrettet sig på en gammel kolonihavegrund på Københavns vestegn. Parret har en lejlighed i centrum af København, men bruger næsten al deres fritid i kolonihaven. De kalder det at "tage på landet", og livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt kvinde der elsker at synge Melodi Grand Prix-sange, mens herren i huset er mere til jazz. Vært: Anna Lin

14:45  

Columbo: De sammensvorne
Columbo: De sammensvorne Amerikansk krimi fra 1978. (Columbo: The Conspirators) Ireren Joe Devlin er digter og våbensmugler for IRA - og da en våbenhandler forsøger at snyde ham, bliver han også morder. Devlin er overbevist om, at ingen kan spore ham til våbenhandleren. Men snart ringer Columbo på hans dør for at stille ham et par spørgsmål.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:15  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

12:30  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:49  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en kvartfinale i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de flyvende Fodboldnørder køre imod Landsbystosserne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal køre ræs ned ad Striben, finde vej på specialbanen i labyrinten ved Egeskov Slot og - ikke mindst - ræse tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

13:25  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

13:35  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:00  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

14:45  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

14:56  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

DR1

16:20  

Downton Abbey III (8:10)
Downton Abbey III (8:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Det er tid for den årlige cricketkamp mellem beboerne på Downton og resten af landsbyen. For Robert er det et af årets højdepunkter. Men herskabstjeneren Thomas andet at tænke på. Han har forsøgt at kysse sin unge kollega Jimmy, og nu risikerer han både at blive fyret og meldt til politiet.

17:30  

DR på Folkemødet
DR på Folkemødet DR samler op på Folkemødet fra havnen i Allinge.

DR2

17:10  

Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen
Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen Den største trussel mod klimaet er ikke manglende teknologi eller uambitiøse klimamål. Ifølge flere forskere er det nok nærmere menneskets psykologi, der er det store problem. For selvom en brændende koala eller dødelige mudderskred ikke er rare at se på, så har mange af os en tendens til automatisk at kigge den anden vej - men hvordan kan det være?

17:20  

Forladt formue søger ejer (4:4)
Forladt formue søger ejer (4:4) Anders er under pres i sin søgen efter ejeren til den forladte formue. Der er en uge tilbage til politiet træffer afgørelse. Og indtil videre er alle spor endt som vildspor. Men i sidste øjeblik får Anders to spritnye spor. Spørgsmålet er om de kan føre ham nærmere en opklaring af sagen? Vil det lykkes at finde en ejermand eller ender pengene i statskassen?

17:50  

Nyrup - søn af en udstødt: Tvangsanbragt på ubestemt tid
Nyrup - søn af en udstødt: Tvangsanbragt på ubestemt tid Poul Nyrup Rasmussens far blev som dreng tvangsanbragt på en åndssvageanstalt i syv år. Hans ophold på øen Livø i Limfjorden blev skæbnesvangert for hans liv og kom til at præge hele familien. Poul fik aldrig talt med sin far om de oplevelser, han havde på Livø. Nu søger han svar på, hvad faren oplevede på øen og hvad det gjorde ved ham - måske kan han lære noget af fortiden, som han kan bruge i sit nutidige arbejde med psykisk sårbare unge.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder ballonvovserne + Vovserne redder edderkoppeforskerne

16:55  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

17:05  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

17:25  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

17:40  

Vennerne og det grønne lys (4:20)
Vennerne og det grønne lys (4:20) En mystisk mand dukker op i Anders' hus og siger, at han passer huset for Anders' familie, mens de er på ferie. Men er han i virkeligheden farlig? Hvad hvis han er en vampyr?

17:51  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

17:55  

F for Får IV (5)
F for Får IV (5)

DR1

18:00  

Antikduellen (4:12)
Antikduellen (4:12) Finaledag i Antikduellen I dag afgøres det, om det er Katinka Larsen, indehaver af netbutikken Blandet-Landhandel.dk i Skibby på Nordsjælland eller James Bauerle, der har forretningen James Bauerle Kunsthandel i København, der kan tjene mest på sine indkøb.Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting i henholdsvis Odense, Esbjerg og Aalborg. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder, og som en ekstra joker, har antikduellanterne sat enkelte af deres ting til salg online, så hele verden har budt med på deres indkøb.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Festmiddag på Amalienborg: Det norske kongepar besøger Danmark
Festmiddag på Amalienborg: Det norske kongepar besøger Danmark Vær med når Hendes Majestæt Dronningen inviterer til festmiddag på Amalienborg. Anledningen er Kong Harald og Dronning Sonjas officielle besøg, som skal markere de historiske bånd og det nære naboforhold mellem Danmark og Norge. Vi er med lige fra begyndelsen, når gæsterne iført det store skrud ankommer til slottet. Værter: Ulla Essendrop og Kåre Quist.

DR2

18:00  

5 Skarpe: Om satan
5 Skarpe: Om satan Satan har fået en ny rolle: Efter han i mange år har haft den tvivlsomme ære at være Guds absolutte modstander som inkarnationen af det onde, er han i nyere tid mere blevet en frisætter og oprører i forhold til mange af religionens snærende bånd. Og i reklamen bliver han ligefrem brugt som en komisk figur. Han kan dog stadig bruges som inspirationskilde, og en lille men dedikeret gruppe satanister anser også stadig satan som et stærkt symbol på det sande og frie liv.

18:20  

Verdens smukkeste togrejser - Portugal
Verdens smukkeste togrejser - Portugal Britisk dokumentarserie fra 2022. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Douro til Sintra. Tag med gennem nogle meget britiske dele af Portugal. Vi starter ved Douro-banen og en vingård, der fremstiller portvin, inden vi udforsker, hvordan de kongelige familier i England og Portugal blev forbundet. Aveiro byder på klipfisk, inden turen fortsætter på et CP300-lokomotiv til Lissabon og en klassisk cremetærte. Sintras magiske paladser bliver denne episodes endestation.

19:05  

Det fantastiske byliv I (5:6) Tel Aviv
Det fantastiske byliv I (5:6) Tel Aviv Canadisk dokumentarserie fra 2017. (The Life-Sized City) En lille jødisk bosættelse fra 1909 grundlagt nord for den 4.000 år gamle palæstinensiske by Jaffa. I 1950 blev Jaffa annekteret af Tel Aviv. De to sammenvoksede byer blev centrum for stor politisk og kulturel splittelse. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen taler med indbyggerne på begge sider om byens ekstreme udfordringer. Er det virkeligt én af verdens LGBT-hovedsæder i et voldsramt og krigstruet område?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr fanger seks lyserøde flamingoer og spænder dem foran sin karet som heste. Men fuglene skal tæmmes, før de kan adlyde hende - et problem som Emma også har med Kitt-10.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (13)
Svampebob Firkant VIII (13) Sandys hussitter + Blød jazz på bikinibunden

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Der er ballade i Grummebæk. Uskyldige børn får frarøvet deres lommepenge i byens park under mystiske omstændigheder. Det kunne være en sag for "Monsterpolitiet".

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel
Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel I dette afsnit undersøger eksperterne et dramatisk knivmord fra 2019 i den vestjyske landsby Tim. Det ny tilflyttede par Laila og Torben drømmer om en frisk start på deres ellers turbulente liv. Modsat de fleste andre parforhold, er det kvinden Laila, som er den store og stærke af de to - og hun sparer ikke på truslerne mod sin lille mand.

21:55  

The Bay IV (3:3)
The Bay IV (3:3) Britisk krimiserie fra 2023. Et ligfund sætter en stopper for Deans arbejdsplaner. Politistationen i Morecambe sættes under pres, da den får besøg af en bedømmer fra hovedkvarteret, der skal sætte fokus på de ansattes arbejdsrutiner. Jenn og Karen opdager, at et af hovedvidnerne i sagen løj om sit alibi, så nu gælder det om at opspore ham, inden det er for sent.

23:25  

Alene i vildmarken USA VIII (11:12)
Alene i vildmarken USA VIII (11:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Der er kun tre deltagere tilbage i overlevelseseksperimentet. Mens en kæmper med savnet af sine kære, truer et nyt rovdyr en andens levetid i konkurrencen. Hvem holder ud og vinder præmien på 500.000 dollars?

DR2

21:30  

Nul stjerner (3:6) Forlænget weekend i Prag
Nul stjerner (3:6) Forlænget weekend i Prag Prags masseturisme sættes under lup, når Jan og Morten lader sig indfange af dårligt anmeldte restauranter og turistvenlige, timebetalte hoteller. De går også bag om turistfælderne og får de sande og overraskende historier om nogle af de største attraktioner. Endelig er Tjekkiet det land i verden, som drikker mest øl, så turen til Prag byder selvfølgelig også på gyldne dråber i forskellige afskygninger.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Dreams by the Sea
Dreams by the Sea Ungdomsfilm fra Færøerne fra 2017. 16-årige Ester lever et sikkert men mondænt liv med sine religiøse og konservative forældre i en lille isoleret bygd på en ø på Færøerne. En dag i søndagsskolen møder hun Ragna, en pige, der netop er flyttet til den samme bygd med sin alkoholiserede mor og 8-årige lillebror. Medvirkende: Helena Heðinsdóttir, Juliett Nattestad, Ása Pálsdóttir Instruktør: Sakaris Stórá

TVR
DR1

00:30  

Mere voksen end Bjerrehuus III (5:6) - Crazy, here we come!
Mere voksen end Bjerrehuus III (5:6) - Crazy, here we come! For første gang har Oscar fødselsdag som udeboende. Og det bliver en 22-års fødselsdag, han bestemt ikke havde regnet med. For selv om Oscars familie ikke går voldsomt meget op i traditioner, har de planlagt en overraskelse til ham. Og det samme har vennerne.

01:00  

Columbo: Dræb mig, elskede
Columbo: Dræb mig, elskede Amerikansk krimi fra 1978. (Columbo: Make Me a Perfect Murder) Den ambitiøse Kay Freestone er en betroet medarbejder på en stor tv-station. Så hun bliver temmelig skuffet, da hendes chef og elsker lader en forfremmelse gå til en anden. I spøg foreslår han, at Kay kan hævne sig på ham ved at begå det perfekte mord. Og Kay beslutter sig for at følge hans opfordring...

02:35  

Antikkrejlerne XXII (2:25)
Antikkrejlerne XXII (2:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:35  

Antikkrejlerne XXII (1:25)
Antikkrejlerne XXII (1:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:20  

Husdrømme på Sicilien (2:8)
Husdrømme på Sicilien (2:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) Det er marts 2019, og Bill er taget i forvejen til Sicilien for at sætte gang i renoveringen. Marie og døtrene Ingrid og Solveig følger efter for at hjælpe til og begynder at lære stedet at kende. Imens Bill river ned, vil Marie begynde at møblere huset.

03:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:30  

Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (1:2)
Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Arctic Drift) Arktis. I millioner af år har det tilfrosne ocean afkølet vores planet og styret vores vejr. Men denne afsides verden er ved at smelte ... hurtigt. Og det har konsekvenser for alt liv på kloden. Et globalt forskerhold stævner ud på den største polarekspedition nogensinde. Planen er at udforske Arktis i et helt år for at finde ud af, hvad der er ved at ske - før det er for sent. Og hvad vi kan gøre for at redde vores verden.

02:15  

Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (2:2)
Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Arctic Drift) Forskerholdet har allerede stået ansigt til ansigt med isbjørne, voldsomme storme og revnende is. Og i det konstante polarmørke kæmper de med at udføre nye forsøg for at få svar på de vigtigste spørgsmål af alle: Hvor meget is er der egentlig i Arktis? Og hvilken betydning har afsmeltningen af indlandsisen for den globale opvarmning?

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, TOENDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0610132324