Tønder
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 24. februar 2024

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 24. februar 2024

DR1

05:25  

Gift ved første blik USA XVI (29:33)
Gift ved første blik USA XVI (29:33) Nashville-parrene vender tilbage for at diskutere de mest kontroversielle øjeblikke fra deres sæson og afsløre chokerende detaljer om deres liv og forhold. Traf de alle det rigtige valg på beslutningsdagen?

06:40  

Gift ved første blik USA XVI (30:33)
Gift ved første blik USA XVI (30:33) Flere hemmeligheder afsløres, når parrene reflekterer over Nashville-sæsonen. Mens et par kæmper for at overvinde fortidens fejltagelser, ser et andet par frem til en ny fremtid sammen.

08:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

08:10  

Mord med miss Fisher (10)
Mord med miss Fisher (10) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) En ung kvindelig fabriksarbejder dør, og Phryne får hurtigt mistanke om, at der ikke er tale om en ulykke. Men Phryne mødes af en mur af tavshed, så hun sender sin trofaste stuepige Dot undercover for at efterforske det mistænkelige dødsfald.

DR2

06:30  

Kampen om grænsen (2:4) - Vindere og tabere
Kampen om grænsen (2:4) - Vindere og tabere Europakortet skal tegnes på ny efter 1. Verdenskrig. I det sønderjyske område tages alle midler i brug op til folkeafstemningerne om grænsedragningen. Christian den 10. kaster Danmark ud i Påskekrisen, fordi han som mange andre har svært ved at acceptere afstemningsresultatet. Og da han endelig rider over grænsen på sin hvide hest, er det et splittet grænseland, han rider ind i.

07:00  

Jagten på verdens bedste tonetræ
Jagten på verdens bedste tonetræ Norsk dokumentar fra 2021. (Jakten på tonetreet) Engang byggede Antonio Stradivari verdens mest udsøgte violiner. De er noget af det fineste håndværk, der findes og yndes stadig af verdens dygtigste musikere. Violinbyggerne er enige om, at han brugte flammet ahorn, der kan berige lyd på en helt mageløs manér. Tonetræ, kalder de det. Nogle mener, at disse sagntræer hører fortiden til. At de er uddøde. Men andre har ikke opgivet håbet om at finde verdens bedste tonetræ.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA Seneste nyt fra TVA (TV Avisen) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:00  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

06:45  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:50  

Hey Duggee (20)
Hey Duggee (20)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Kasper og Sofie bliver bedste venner
Kasper og Sofie bliver bedste venner Sofie fylder snart 5 år. Hendes største ønske er en hund. Men Sofies mor, der er dyrlæge, siger, hun skal være lidt ældre for at kunne tage sig af en hund. Men Sofie synes, 5 år er gammel nok. Kasper frygter lidt sin første dag i den nye børnehave. Men da han kommer derhen, møder han Sofie. Og ligesom Kasper har sin bamse Løveungen med, har hun også sin bamse Frøken Kanin med, som konstant bliver levende, og fra den dag er Kasper og Sofie bedste venner.

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:57  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:57  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:57  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:05  

Mord med miss Fisher (11)
Mord med miss Fisher (11) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Et omrejsende cirkus kommer til byen. Morskaben får en brat ende, da en af de optrædende findes myrdet. Phryne forsøger at opklare mordet, og samtidig får hun nyheder om manden, der blev anklaget for at myrde hendes søster.

09:55  

Kriminalkommissær Barnaby (123)
Kriminalkommissær Barnaby (123) Engelsk krimiserie fra 2019. (Midsomer Murders) "Dans med døden". Barnabys far, Ned, kommer til byen. Ned er gammel danser, så han er henrykt, da han opdager, at hans besøg falder sammen med den årlige konkurrence i selskabsdans. Men bag pailletterne og de brede smil er der noget, der ulmer, og snart må Barnaby junior på jagt efter en morder.

11:25  

Din krop indefra (8:8)
Din krop indefra (8:8) Næsten alle danskere oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at blive svimle. For nogle går det hurtigt over. For andre griber det ind i deres liv, så de aldrig bliver de samme igen. Anne kommer sammen med en specialist og Peter Qvortrup Geisling til at kigge ind mod kroppens mindste knogler, så hun bedre kan forstå, hvad der gør hende svimmel. Samtidig møder Josefine Høgh en kvinde, der kan fortælle om, hvor stigmatiserende det er at lide af en usynlig sygdom.

DR2
TVR

09:00  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

09:20  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Helt nye og klassiske tegnefilm for hele familien: Mød den tapre prins Ivandoe, dyk ned i den nordiske mytologi i Høj, pas på Femlingerne og følg med i nye eventyr med Fluernes Herman.

10:20  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

10:35  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

10:45  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

11:00  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

11:15  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Det store adoptionstyveri: Davids jagt på sandheden
Det store adoptionstyveri: Davids jagt på sandheden David vokser op i Holeby på Lolland og har en lykkelig barndom. Men under et besøg i Indien hører han en foruroligende historie: Lederen af Davids børnehjem var kendt for at stjæle børn. Hvad er den rigtige historie om hans egen adoption? Han modtager en chokerende oplysning og kommer på sporet af noget, der ændrer hans tilværelse for altid - og samtidig giver mistanke om, at andre adoptioner har været ude af kontrol.

12:15  

Vera: Tavse stemmer
Vera: Tavse stemmer Engelsk krimiserie fra 2012. (Vera: Silent Voices) Den erfarne og ligefremme Vera Stanhope er kriminalinspektør i det smukke, øde Nordøstengland. Socialrådgiveren Jenny Lister findes brutalt myrdet, og Vera går på jagt efter et motiv. Kvinden var tilsyneladende afholdt, men måske indeholder en meget omtalt sag om et barns død nøglen til mordgådens løsning. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Kenny Lockhart: Jon Morrison. Instruktion: Paul Whittington.

12:40  

Det store adoptionstyveri: Løgne, fortielser og skjulte breve
Det store adoptionstyveri: Løgne, fortielser og skjulte breve David fortsætter jagten på sandheden og får kontakt til andre adopterede fra børnehjemmet i Indien, hvor børnehjemslederen sendte i alt 48 børn til Danmark. Laila er vokset op med fortællingen om, at hendes biologiske mor døde, men en rejse til Indien bliver et afgørende vendepunkt. Andre af de adopterede fra børnehjemmet kan fortælle historier, der får skandalen til at vokse, for danske myndigheder blev advaret om, at noget var helt galt.

13:10  

Det store adoptionstyveri: Landsbyen, hvor børnene forsvandt
Det store adoptionstyveri: Landsbyen, hvor børnene forsvandt Hvor var danske myndigheder, da lederen af David Kildendals børnehjem i Indien sendte 48 børn til Danmark? Et nyt spor peger mod en landsby i Indien, og David rejser sammen med en anden adopteret til landsbyen, der gemmer på en så voldsom hemmelighed, at det stiller det grundlæggende spørgsmål: Har Danmarks adoptioner fulgt reglerne?

13:40  

Vild med Dance - lyden af 90'erne 6:6 - 00'erne kalder
Vild med Dance - lyden af 90'erne 6:6 - 00'erne kalder Flere af de ikoniske midt-90'er bands har kastet håndklædet i ringen. Tiden er løbet fra genren, og nye kunstnere står klar til at videreføre Danmarks stolte Dance-tradition. DJ Aligator kommer med en hård lyd og et hårdt look - og en umenneskelig hård baggrund fra sin opvækst i Iran. Søstrene Sørensen fra Næstved teamer op med Remee og skaber S.O.A.P.-lyden, der får verdens største manager til at spærre øjnene op. Saseline drømmer om verdenssucces, men kan søstrene stå distancen, når de bliver taget under vingerne af manden bag Spice Girls?

14:15  

Verdens rigeste milliardærer: Mod det uendelige univers
Verdens rigeste milliardærer: Mod det uendelige univers Britisk dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Billionaires) New York, 2016. Donald Trump er lige blevet valgt som præsident. Han mødes bl.a. med Elon Musk, Larry Page og Jeff Bezos. Det er en ny era. Musk og Bezos er sikre på, at deres rumkapløb kan redde menneskeheden. Mark Zuckerberg drømmer om at forbinde hele verden, men bliver anklaget for at fremme folkemord og indblanding i USA's valgkamp - sammen med Google. Hvornår og hvordan skal vi sætte grænser overfor tech-industrien?

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden. Og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Min morfar, Hitlers ven
Min morfar, Hitlers ven Dansk dokumentar fra 2020 Adam Holm møder Albert Speers danske barnebarn. Hvordan er det at være efterkommer af en de mest kendte topnazister fra 2. verdenskrig? Det forsøger Adam Holm at få svar på, når han møder Moritz Schramm, barnebarn af Albert Speer, Hitlers hof-arkitekt, personlige ven og rustningsminister under 2. verdenskrig. Moritz har boet i Danmark i over 20 år, men har holdt sine familierelationer tæt til kroppen. Nu fortæller han åbent og ærligt om sin morfars forbrydelser, sit eget liv og opdragelse, og ikke mindst den kollektive tyske skyld, der hviler ekstra tungt over ham og hans familie - selv her 75 år efter krigens afslutning. Sendt første gang 05.08.2020

13:30  

Historiequizzen: Kastellet (8:8)
Historiequizzen: Kastellet (8:8) Adrian Hughes tager i aften de fire historiequizdeltagere med til en af københavnernes foretrukne løberuter: Kastellet. På den gamle fæstning fra 1664 skal de bl.a. gætte, hvad man har fundet under kirkepladsen, og om Frederik d. 6. afskaffede knæbukser i 1803. Deltagerne er: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

14:00  

Rundt om Selma
Rundt om Selma TV-spil af Leif Panduro fra 1971. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt. Medvirkende: Astrid Villaume; Tove Maës; Helge Kjærulff-Schmidt; Buster Larsen; Preben Neergaard; Henning Jensen; Vigga Bro; Erik Wedersøe; Ejner Federspiel; Elith Pio; Holger Juul Hansen; Preben Mahrt; Mime Fønss; Ulla Gottlieb; Birthe Backhausen; Erik Kühnau; Miskow Makwarth; Karl Gustav Ahlefeldt; Jørgen Langebæk

TVR

12:04  

Dyrs våben: Kvælerslange
Dyrs våben: Kvælerslange Den muskuløse kæmpes våben er teknik og muskler. En kæmpe bunke rå muskler der kan kvæle og tage pusten af selv den største hjort. Kvælerslangen er sulten og ingen kan føle sig sikre.

12:10  

Sprinter Galore III - Natteroderi (5)
Sprinter Galore III - Natteroderi (5) Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...

12:12  

Dyrs våben: Kobra
Dyrs våben: Kobra Dyr er udstyret med forskellige våben, som elitesoldater kun kan drømme om: I dag skal vi se på den majestætiske giftfabrik - Konge Kobraen.

12:25  

Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6)
Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6) Sundhedsplejersken kommer på besøg - og alt går galt. Hun ender med både at tro, at Kathrine ryger, at babyen spiser burgere og at Magnus er kriminel, men da hun vil ringe og sladre til kommunen, er Sprinter heldigvis som altid på pletten.

12:40  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

12:59  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

13:04  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

13:05  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

13:05  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:10  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

13:10  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

13:10  

Transformers
Transformers Malto-familien må kæmpe mod kollosale odds for at stoppe Mandroid en gang for alle, og redde alle Cybertroianere.

13:10  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

13:30  

Lucky Luke - Broen over Sequoiakløften (52)
Lucky Luke - Broen over Sequoiakløften (52) Broen over Sequoiakløften.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:05  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (2)
Onkel Rejes fede sommerferie (2) Onkel Reje tager turen forbi Dr. Mogens for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at han er gravid. Men når man er bange for nåle, er det godt at Dr. Mogens kan tage blodprøver på en helt ny og overraskende måde. Imens har Onkel Rejes børnehadende naboer Didrik og Skidrik travlt med at finde ud af, hvordan de skal tilintetgøre Onkel Reje.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne
Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne Motor Mille bliver fanget i vindmøllen, så Børnebanden må sætte missionen i gang alene. Langemand vil lave huller på de voksnes bukser. Bjørk bliver opdaget og må gemme sig, da hun vil snuppe dem tilbage. Oscar og Theo lægger fælder for at slippe væk fra håndlangerne og befri Bjørk.

14:50  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

DR1

15:25  

Hvordan bliver jeg gravid? (2:4)
Hvordan bliver jeg gravid? (2:4) I dette afsnit møder vi mænd, der har dårlig sædkvalitet og derfor er i fertilitetsbehandling. Hvordan er det at være den, der er problemet, når det er din kæreste, der skal udsættes for hormonsprøjter og behandlinger?

15:30  

Kender Du Typen? - Med slips og skub-op-is
Kender Du Typen? - Med slips og skub-op-is Hvem er det, der spiser to is om dagen og gerne går med umoderne slips? Og som ikke bare drømmer om at få høns, men chamois farvede paduanere? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? tager langt ud på landet i Sønderjylland. Vært: Tobias Hansen

16:00  

Statsministeren Helle Thorning-Schmidt (2:2)
Statsministeren Helle Thorning-Schmidt (2:2) Dansk dokumentarserie fra 2023. Helle Thorning-Schmidt bliver Danmarks første kvindelige statsminister i 2011. I Folketinget kæmper hun for loyalitet blandt hendes kolleger. Privat slås hun med et gammelt rygte om, at hendes mand Stephen er homoseksuel. Til sidst i hendes statsministerperiode er hun så sammenbidt at se på, at hendes familie knap kan kende hende. I dag, uden for politik, vokser Helles popularitet i takt med, at hun folder ud, hvem hun i virkeligheden er.

17:05  

Mord med miss Fisher (12)
Mord med miss Fisher (12) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) En ung kvinde findes druknet i Phrynes tantes springvand. Phryne og hendes tante efterforsker mordet sammen - indtil Phryne begynder at komme i tvivl om sine egne evner som detektiv. Var det virkelig Murdoch Foyle, der stod bag hendes søsters død for mange år siden? Eller var det nogen, der stod Phryne nær?

DR2

15:30  

Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær
Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær Aftenens gæster hos Jørgen Iversen er Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær. Sendt første gang 1978.

16:30  

De frigjorte
De frigjorte Dansk komediedrama fra 1993. Da smeden Viggo efter 25 års tro tjeneste "frigøres" fra fabrikken, styrter hans verden i grus. Pludselig må den glødende arbejdsmand klare sig selv og finde nye værdier i livet. Og det er slet ikke så let. Medvirkende: Erik Clausen, Helle Ryslinge, Leif Sylvester, Anne Marie Helger, Bjarne Liller m.fl. Instruktion: Erik Clausen.

TVR

15:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:17  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:25  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:35  

Gurli Gris VIII
Gurli Gris VIII Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:00  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

16:15  

Paw Patrol III (3)
Paw Patrol III (3) Tegnefilm med dansk tale

16:35  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Spindskægs skat + Skyllet væk

17:00  

Kreabix: Sjove nøgleringe
Kreabix: Sjove nøgleringe Emmas værksted vælter sig i skrald! Nu vil hun bygge nøgleringe ud af det til sine 3 venner: Jonas, Mathilde og Lasse. Lasse får en flot ugle, Jonas et sejt finger-board og Mathilde får lækre macarons!

17:10  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

17:35  

Babylons stol - Får Molly fat i krystallen? (4)
Babylons stol - Får Molly fat i krystallen? (4) Netop som Molly troede, at hun havde løst Babylons gåde, bliver hun stillet overfor endnu en udfordring. Mens Molly kæmper for at nå frem til krystallen, kommer Lassefar pludselig op på loftet for at se til børnene. Den mærkelige dame dukker op på gården igen? Hvad vil hun mon?

17:45  

Babylons stol - Det forgiftede vandhul (5)
Babylons stol - Det forgiftede vandhul (5) Børnene opdager et mystisk fodaftryk på loftet. Hvem mon det tilhører? Rosa vil hellere lave et børneshow for Lassefar end at spille, men de andre børn overtaler hende til at spille den næste bane "Det forgiftede vandhul".

17:55  

Babylons stol - Eske og ildkuglerne (6)
Babylons stol - Eske og ildkuglerne (6) Det er Eskes tur til at forsøge sig med bane 2, som ikke er helt ufarlig og samtidig har Lassefar ladet den mærkelige dame flytte ind i et telt på gården. Rosa har fortalt de andre børn om den pige, hun så inde i spillet, men de tror ikke på hende. Det er jo bare et spil er det ikke?

DR1

18:00  

Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre
Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre Det er en ung børnefamilie, som bor i et helt almindeligt hus på Vestegnen med en helt almindelig have. Men nu har de set lyset. De vil have en køkkenhave, en stor køkkenhave. Derfor blev halvdelen af græsplænen gravet op, og nu er de i fuld gang med et helt nyt haveliv.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:00  

MGP 2024 | Showet
MGP 2024 | Showet MGP 2024 er Danmarks største musikfest for børn og deres familier. Showet sendes live fra DR's koncertsal og intet er som det plejer, når Jonas Madsen fra Ultra Nyt og Onkel Reje fra Ramasjang byder velkommen til årets MGP fest. Vær klar til et uforglemmeligt show med otte fantastiske sange, der kan få alle til at danse og synge med! Der præsenteres en bred vifte af musikalske stilarter - fra pop til heavy, fra ballader til energiske dansenumre. Det bliver en kæmpe fest, hvor alle kan være med!

DR2

18:05  

Mit liv som Lasse Hallström (1:2)
Mit liv som Lasse Hallström (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (My Life as Lasse Hallström) Lasse Hallström er en af Sveriges største filminstruktører med film bag sig som 'Hva' så, Gilbert Grape', 'Æblemostreglementet' og 'Mit liv som hund'. Gennem to programmer følger vi hans rejse fra opvæksten i Stockholm til et helt andet liv i USA.

18:05  

Carl Th. Dreyers sidste film
Carl Th. Dreyers sidste film Dansk dokumentar fra 2022. Den blev beundret af få og forkastet af mange. Carl Th. Dreyers sidste film "Gertrud" affødte allerede ved premieren i 1964 stærke reaktioner verden over og blev kontroversielt modtaget. Produceret i Danmark og med en række populære skuespillere, formåede "Gertrud" alligevel at placere sig milevidt fra de folkekomedier og ugebladsfilmatiseringer, som ellers dominerede dansk film dengang. Dette er den fascinerende, og til tider tragiske historie, om tilblivelsen af et af filmhistoriens mest enestående værker.

18:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Knud Romer fat på salmen "Hil dig, Frelser og Forsoner".

19:00  

Carl Nielsen - Violinkoncert
Carl Nielsen - Violinkoncert Nielsens Violinkoncert er en virtuos klassiker på violinhimlen, og her bliver den spillet af koreanske Bomsori Kim med DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi. Vært: Celine Haastrup. Optaget i DR Koncerthuset april 2023.

19:00  

Carl Nielsen - Klarinetkoncert
Carl Nielsen - Klarinetkoncert Klarinetkoncerten er temperamentsfuld og virtuos i hænderne på Johnny Teyssier og DR Symfoniorkestret med chefdirigent Fabio Luisi på podiet. Se også Carl Nielsens pompøse forspil til operaen Saul og David. Vært: Celine Haastrup. Optaget i DR Koncerthuset april 2023.

19:35  

Soundtrack Service med Han Duo: Gæve pirater og Matt Damon på Mars
Soundtrack Service med Han Duo: Gæve pirater og Matt Damon på Mars Der er både astronauter, pirater og hemmelige agenter i sigte i dette afsnit af Soundtrack Service. Han Duo og DR Symfoniorkestret inviterer dig ombord, og skibet er ladet med fantastisk filmmusik fra Pirates of the Caribbean, The Martian, Golden Eye og The Mandalorian. Værter: Elias Eliot og Jacob Ege Hinchely.

19:40  

Soundtrack Service med Han Duo: Gruopvækkende filmmusik og Harry Potter
Soundtrack Service med Han Duo: Gruopvækkende filmmusik og Harry Potter Oplev filmmusikken, der har skræmt livet af Jakob, og hør, hvordan rollelisten udartede sig, da The Beatles troede, de skulle indspille Ringenes Herre som film. Med Han Duo og DR Symfoniorkestret skal du i denne episode forkæles med filmmusik fra Harry Potter, Ringenes Herre og The Untouchables. Værter: Elias Eliot og Jacob Ege Hinchely.

20:00  

Vilde kunsttyverier (1:3)
Vilde kunsttyverier (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 22. august 2004 blev malerierne "Skriget" og "Madonna", af Norges mest berømte maler Edward Munch, stjålet fra Munchmuseet i Oslo. Billederne er museets mest ikoniske og kostbare værker og er vurderet til over £120 mio. Røverne slog til i åbningstiden, mens de besøgende så chokerede til. Her dykker vi ned i den farlige efterforskning, der afslører, hvor langt kriminelle vil gå.

TVR

18:03  

F for Får IV (15)
F for Får IV (15)

18:03  

F for Får IV (14)
F for Får IV (14)

18:03  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Jia er ikke så begejstret for at hjælpe en kamæleon, fordi hun synes, den ser mærkelig ud og er lidt klam. Men da kamæleonen flygter, bliver hun nødt til at hjælpe Petronix med at redde den, inden McFælde og hans håndlangere fanger den.

18:35  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24) Den superonde dybhavsskurkeduo + Snask-frikasse

19:00  

MGP 2024 | Showet
MGP 2024 | Showet MGP 2024 er Danmarks største musikfest for børn og deres familier. Showet sendes live fra DR's koncertsal og intet er som det plejer, når Jonas Madsen fra Ultra Nyt og Onkel Reje fra Ramasjang byder velkommen til årets MGP fest. Vær klar til et uforglemmeligt show med otte fantastiske sange, der kan få alle til at danse og synge med! Der præsenteres en bred vifte af musikalske stilarter - fra pop til heavy, fra ballader til energiske dansenumre. Det bliver en kæmpe fest, hvor alle kan være med!

20:50  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Mysteriet på Bornholm (1:8)
Mysteriet på Bornholm (1:8) Vennerne Charly, Niels og Tania og Charlys mor er på ferie på Bornholm. Charly er opsat på at finde en mission for turen, og gammel overtro om overnaturlige væsner skaber en perfekt chance for dette, men Tania og Niels synes, at han er barnlig. Under et besøg på Oluf Høst Museet i Gudhjem ødelægges et dyrt maleri - pigen Silje får skylden, og hun beder de tre venner om hjælp til bevise sin uskyld. Men Charly er modvillig.

21:30  

Mysteriet på Bornholm (2:8)
Mysteriet på Bornholm (2:8) Niels, Tania og Silje tager tilbage til Oluf Høst Museet for at undersøge gerningsstedet. Charly tager alene på mission. Han sniger sig ind i et gammelt vandtårn og finder bøger om underjordiske væsner på Bornholm. Han bliver dog opdaget af fyrmesteren og må flygte. Men han kommer ikke langt.

22:00  

Kriminalkommissær Barnaby (124)
Kriminalkommissær Barnaby (124) Engelsk krimiserie fra 2019. (Midsomer Murders) "Miniaturemordene". Den velhavende boligudlejer Alexander Beauvoisin er kommet til Midsomer for at donere sin samling af miniaturedukkehuse til det lokale museum. Men netop som han træder op på scenen for at holde sin store tale, lyder der et skud. Beauvoisin falder død om - og Barnaby må opklare en ny mordsag.

23:30  

Vera: Regimentet
Vera: Regimentet Engelsk krimiserie fra 2012. (Vera: Sandancers) Vera Stanhope kaldes ud for at efterforske et mistænkeligt dødsfald på en kaserne. At Vera mødes af en mur af tavshed gør ikke efterforskningen lettere - kun en entusiastisk militærpolitikvinde synes parat til at hjælpe den stædige kriminalinspektør. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Kenny Lockhart: Jon Morrison. Instruktion: Julian Holmes.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Den ukrainske chauffør (2:10)
Den ukrainske chauffør (2:10) Ukrainsk dramaserie fra 2023. (In Her Car) Lydia skal køre sin mands elskerinde, Inga, til den polske grænse. Ved grænsen finder hun belastende dokumenter i Ingas varetægt. De afslører en pengeordning med forbindelse til Rusland. Mens Lydia og Inga nærmer sig grænseovergangen, bliver deres samtale mere intens. Pludselig forlader Inga bilen, og det lægger op til en dramatisk konfrontation.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

Debatten
Debatten Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger. Hver torsdag direkte fra DR Byen. Vært: Clement Kjersgaard.

23:15  

C'mon C'mon
C'mon C'mon Amerikansk drama fra 2021. Der bliver vendt op og ned på den midaldrende radiojournalist Johnnys tilværelse, da hans søster får brug for ham til at tage sig af hendes lille søn, Jesse. Det er første gang i Johnnys liv, han skal tage hånd om et barn. Pludselig bliver han kastet ud i den dybt udfordrende forældrerolle med alle dens vanskeligheder og undere. Medvirkende: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman m.fl. Instruktion: Mike Mills.

TVR
DR1

01:00  

Shetland II (1:3)
Shetland II (1:3) Britisk krimiserie fra 2016. (Shetland) En ung mand forsvinder fra færgen til Shetlandsøerne. Samtidig havner en lille dreng på intensivafdelingen efter at have spist en ecstasypille i den tro, at det var slik. Kommissær Jimmy Perez efterforsker de to sager, og den sympatiske politimand får hurtigt mistanke om, at de er forbundne.

02:55  

Dage i haven (1:6)
Dage i haven (1:6) Svensk haveprogram. Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning, både ude og inde.

03:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

01:00  

A Time to Kill
A Time to Kill Amerikansk thriller fra 1996. En 10-årig sort pige bliver voldtaget af to racister. De bliver anholdt kort efter, men da de er på vej ind til retssagen, dukker pigens far, Carl Lee Hailey, op med et gevær og dræber de to mænd. Den unge Jake Brigance påtager sig at blive hans forsvarer, men der skal helt ekstraordinære midler til at vinde sagen, og i kulissen lurer Ku Klux Klan. Medvirkende: Matthew McConaughey, Samuel L. Jackson, Sandra Bullock, Kevin Spacey m.fl. Instruktion: Joel Schumacher.

03:25  

Historiens vildeste røverier (7:8) Kunst for milliarder i Boston
Historiens vildeste røverier (7:8) Kunst for milliarder i Boston Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) Boston, Massachusetts, 1990. Bostons berømte St. Patrick's Day Parade fylder gaderne. To mænd forklædt som politibetjente banker på Isabella Stewart Gardner Museums sideindgang. De overtaler vagterne til at lukke sig ind og overmander dem. Så skærer de nogle af verdens dyreste malerier ud af rammerne og flygter med kunstværker til en værdi af næsten en halv milliard dollars. Snart er der flere mistænkte - og ligene hober sig op.

TVR

02:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, TOENDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0222012143