Tønder
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 16. juni 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 16. juni 2023

DR1

06:30  

Et glimt af Danmark II (3)
Et glimt af Danmark II (3) Sisse Fisker har denne gang sat de to livsstilseksperter Julia Lahme og Lars Aarup i stævne i en by, hvor man er meget glade for hunde. Faktisk har hver femte borger en hund. Udover hund har de fokus på at leve sundt, og så er de rigtig gode til at lave vin. Men spørgsmålet er, om det er nok ledetråde til, at de to eksperter kan gætte hvor i landet, de befinder sig.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om demens - Det nationale demenssymbol. Fuglene synger - fuldkorn. Diabetesforeningen - test om du har diabetes.

07:20  

Journalistens dobbeltliv (1:2)
Journalistens dobbeltliv (1:2) Udadtil er Ekstra Bladets journalist den perfekte familiefar, men da hustruen kontaktes af amerikanske pædofil-jægere, vendes al ting på hovedet. Pludselig står hun overfor et valg. Skal hun anmelde sin mand for omfattende grooming og dermed ødelægge sin familie? En lang række spørgsmål om hele deres liv melder sig. For hvad er det konkret, hendes mand har gjort ved de amerikanske børn? Hvordan er han sluppet af sted med det, uden at hverken kolleger eller hun selv har set noget? En række videoer giver et nyt og rystende indblik.

08:05  

Journalistens dobbeltliv (2:2)
Journalistens dobbeltliv (2:2) Det viser sig uventet, at mange af landsbyens børn er ofre i sagen. Men hvordan har det været muligt, uden at hverken familie, børn eller naboer har reageret? Har facaden som familiefar været det perfekte skalkeskjul? En række af ofrene står frem og fortæller, hvad der i virkeligheden foregik. Vi opsøger journalistens fortid, hvor billedet af den pæne familiefar krakelerer.

08:50  

Dyrehud og slangeskind: Dyrenes gådefulde ydre
Dyrehud og slangeskind: Dyrenes gådefulde ydre Østrigsk dokumentar fra 2020. (Under Cover: Every Body Needs a Coat) Fjer, skæl, pels, skjolde eller pigge. Alle dyr har et unikt ydre lag, som beskytter dem mod elementerne, hjælper med at regulere deres kropstemperatur og skræmme fjender væk. Her udforsker vi, hvordan de forskellige typer yderlag har udviklet sig gennem millioner af år, hvilket formål de tjener, og hvordan de hjælper arterne med at overleve.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - læsser jorden af
Hunden Ib - læsser jorden af

05:20  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

05:55  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:15  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:30  

Sarah og And (37)
Sarah og And (37)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (31)
Hey Duggee (31)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (49)
Vidundervovsen Vaffel (49)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (3) Bjørn, Nikoline og Jose prøver at blive enige om den rigtige plan for at stjæle Grundloven, men de er i kapløb med skurkene. I hemmelighed vil Kristian grave en tunnel, så han kan flygte ud af fængslet. Camping Vagn hører børnene fra deres skjulested - fanger han dem?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

Høgh og astronauten - min krop til grænsen (6:6)
Høgh og astronauten - min krop til grænsen (6:6) Forestil dig at slå hul i isen på en sø for at tilbagelægge 25 meter i frysende koldt vand. Det er udfordringen for ESA-astronaut Andreas Mogensen og sportsvært Josefine Høgh, når de møder issvømmer Mette BL Thomsen. Det er altafgørende for de to, at forberede både krop og sind, hvis de skal formå at kæmpe sig gennem den iskolde sø.

10:15  

Husdrømme på Sicilien (5:8)
Husdrømme på Sicilien (5:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) Det er sommer og snart tid til den længe ventede lange ferie på Sicilien. Flyttelæsset er sendt af sted i en stor container, men hvor er containeren blevet af? Marie og hendes søster er på plads med alle børnene for at forberede midsommerfest i huset - men er byggefirmaet blevet færdig til tiden?

10:15  

Husdrømme på Sicilien (4:8)
Husdrømme på Sicilien (4:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) Byggefirmaet har lovet at være færdige allerede til sommer, hvilket giver Bill og Marie håb om snart at kunne flytte ind i deres sicilianske sommerhus. Marie får hjælp af en kunstnerven til at male væggene i det, der skal blive til døtrenes værelser. Samtidig får familien en trist besked hjemmefra.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Sukker og polsk knofedt
Da Danmark blev flettet sammen: Sukker og polsk knofedt Alt skulle gentænkes, da sukkerproduktionen kom til Danmark, for det var landbrugets første møde med den tunge industri. Det kom der fascinerende og højteknologiske løsninger ud af - samt masser af billige kalorier til folket. På markerne fortsatte det hårde arbejde, indtil der kom et polsk oprør. Vi går i det hvide gulds fodspor på Lolland.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Af mursten er vi bygget
Da Danmark blev flettet sammen: Af mursten er vi bygget Ingen dansk industri har efterladt sig tydeligere spor end de 3000 teglværker, der har været i landet. Vi dykker ned i murstenens historie, nørder teglværker og muremetoder - og går på murstenssafari i villavejene i Horsens og mellem boligblokke i Aarhus.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Skibsværfternes storhedstid
Da Danmark blev flettet sammen: Skibsværfternes storhedstid I over 30 danske havnebyer dominerede stålskibsværftet, der var en af landets tungeste industrier. Industrien blomstrede bag toldmure, men lukkede med globaliseringen. Vi ser tilbage på mastodonterne og går på jagt i Nakskov og Munkebo, hvor man byggede hele bydele til værftet.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (5:25)
Antikkrejlerne XXII (5:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (4:25)
Antikkrejlerne XXII (4:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (3:25)
Antikkrejlerne XXII (3:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd"
Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd" En sommerfuglelarve snyder myrerne til at tage den med hjem til deres myrebo. Her kan den spise, vokse og forpuppe sig, så den kan blive til en sommerfugl. Men spørgsmålet er, om myrerne opdager at de er blevet snydt?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk
Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk På bunden af søen, gemt mellem vandplanterne, lurer en altædende kæmpefisk. Det er en gedde og den kan blive ligeså stor, som et barn på syv år. Den er hurtig, sulten og på jagt efter fisk.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Kattekillingen fra Lolland (3)
Sød, nuttet og i fare - Kattekillingen fra Lolland (3) En kattemor er blevet kørt over. Lisa og Emilie finder dens meget lille kattekilling, der er sulten, har lopper og øjenbetændelse. De hjælper den videre til et kattehjem, hvor den får en katteplejefamilie. Det bliver Jonathans opgave at tage sig af den nye kattefamilie, men Jonathan er bange for katte. Vil Jonathan kunne redde den nuttede lille killing, og vil den få ham til at kunne lide katte?

09:25  

MikroMakkerne - Skrubtudsen
MikroMakkerne - Skrubtudsen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skrubtudsen og skal undersøge, hvordan den jager. Den spiser nemlig sit bytte på en rigtig sjov måde! Og så skal de selvfølgelig også finde ud af, om tudsen bliver til en prins når man kysser den!

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Mission Valhalla (1)
Mission Valhalla (1) Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!

10:15  

Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4)
Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4) Hr. Skæg venter på et brudepar, som skal holde bryllupsfest på Hr. Skægs Hotel. Det viser sig, at den svenske brud er blevet gift med en usynlig mand. Findes manden overhovedet, eller har bruden bare en god fantasi?

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at flagermusen ikke kan se? Ta´ med Lille Nørd på flagermusjagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor flagermusen sover med hovedet nedad.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2017 (2)
Bonderøven 2017 (2) På Kastaniegården giver Leonora så meget mælk, at Frank kan lave en særlig ost, kun bestående af mælk, æbleeddike og salt. Æblekernerne fra æblepressen bliver lagt ud på jorden, så de kan spire og blive til nye podegrene. Og på 1. salen i det nye stuehus skal væggene have farve. Det foregår ved, at der sprøjtes med grønt lerpuds.

12:15  

Bonderøven 2017 (1)
Bonderøven 2017 (1) I denne episode af Bonderøven: Sneen er faldet på Kastaniegården, og det betyder, at Frank kan fælde et poppeltræ, som længe har truet med at vælte ned over fåremarken. Det giver så mulighed for at bruge den norske tømmerslæde sammen med Solvej, til at fragte træet væk. Frank forsøger sig med den svære kunst at kaste tyndt lerpuds opad i rundingen på stuehusets kviste. Og så skal der laves revledøre til smedjen.

12:45  

Nak & Æd - en tjur i Sverige (2:8)
Nak & Æd - en tjur i Sverige (2:8) Efter ti år som makkerpar har de to venner besluttet at gå hver til sit. Derfor tager de til Sverige. Landet med flest singler i hele verden. Det er en livsstil, der skal prøves! En, der også lever singlelivet i Sverige er tjuren. Den skal de to herrer prøve at få ram på, sammen med den svenske Jæger Jonas.

12:45  

Nak & Æd - en kanin på Endelave (1:8)
Nak & Æd - en kanin på Endelave (1:8) Den lille ø i Kattegat Endelave har brug for hjælp! Øens mange vilde kaniner stiger i antal og er nærmest ved at fortrænge øens beboere som kun bliver færre og færre. Det vil Jørgen og Nikolaj gøre noget ved på aktivistisk vis. Planen er at få øens fraflyttende befolkning overbevist om, at kaniner smager så godt, at de er værd at blive på øen for.

13:45  

Made in Denmark II (5:8)
Made in Denmark II (5:8) Denne gang er det guldsmeden Camilla, der er ugens læremester. Hun tager imod de seks andre kunsthåndværkere på Kulturværftet i Helsingør. Endnu en gang kommer kunsthåndværkerne på dybt vand, men resultatet bliver seks meget unikke, betydningsfulde smykker.

13:45  

Made in Denmark II (4:8)
Made in Denmark II (4:8) I Made in Denmark tager syv nye passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. Kunsthåndværkerne mødes denne gang i Lystrup nord for Aarhus. Her står Anders klar til at vise, hvordan han arbejder i beton. Det simple byggemateriale bliver en stor udfordring for de seks øvrige deltagere, der virkelig får sin sag for.

14:25  

I hus til halsen IV (4)
I hus til halsen IV (4) Selvom Tove arbejder og har lejebolig i Nordsjælland - ejer hun også et hus i Jylland, som hun ikke har kunnet sælge i to år. Indtil sidste år har Toves mor og far begge boet i huset nær Aars i Vesthimmerland. Men da Toves far gik bort sidste år - begyndte lavinen for alvor at rulle. For mor Eva har svært ved at passe det store hus alene - og står samtidigt til at miste sin frokostrestaurant og dermed sin indtægt. Når det sker, har mor Eva ikke længere råd til at betale husleje til datteren. Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg sætter derfor at alle sejl til - men er det nok til at sælge huset i Jylland?

14:30  

Kender Du Typen? 2021 - Med Hemingway og hårtot
Kender Du Typen? 2021 - Med Hemingway og hårtot "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, der bor i et ægte familiehus på Amager. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken type der har en gammel, afklippet hårtot hængende på væggen, og som aldrig kunne finde på at bruge sovsekulør i sin mad.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:15  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

12:30  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:46  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

13:20  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

13:30  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

14:00  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

14:40  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

14:55  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

14:56  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:10  

Columbo i guillotinen
Columbo i guillotinen Amerikansk krimi fra 1989. (Columbo Goes to the Guillotine) Hvem havde pillet ved tryllekunstnerens fup-guillotine, lige før han lagde hovedet i den? For at finde svaret må kriminalkommissær Columbo lægge sit eget hoved på blokken.

16:40  

Downton Abbey III (9:10)
Downton Abbey III (9:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Et år er gået. Beboerne på Downton sætter kurs mod det skotske højland for at besøge Violets grandniece Rose og hendes forældre. Familien får en varm modtagelse, men alligevel står det hurtigt klart, at der hersker en anspændt stemning mellem dens værter.

17:30  

DR på Folkemødet
DR på Folkemødet DR samler op på Folkemødet fra havnen i Allinge.

DR2

17:00  

Det fantastiske byliv I (4:6) Bangkok
Det fantastiske byliv I (4:6) Bangkok Canadisk dokumentarserie fra 2017. (The Life-Sized City) Bangkok er et kaos af skyskrabere, gademarkeder og skjulte gyder. Thailands hovedstad summer af liv døgnet rundt. Men byen bliver gang på gang lammet af politisk uro. Et militærdiktatur har kontrolleret byplanlægningen. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen drager til storbyjunglen for at møde lokale ildsjæle, der fast besluttet på at forbedre landets politiske og økonomiske centrum.

17:50  

Explainer - Hvad laver de russiske spioner i Norden?
Explainer - Hvad laver de russiske spioner i Norden? På Østerbro i København ligger der en bygning, som i mange år er blevet brugt som en spionstation af Rusland. Ifølge en række nordiske efterretningschefer arbejder der nemlig ikke kun diplomater på de russiske ambassader i Norden. Russiske efterretningstjenester bruger også ambassaderne til at skaffe sig hemmelige informationer, kortlægge sårbarheder i vores forsvar og stjæle førende teknologi og videnskab. I dokumentarserien "Skyggekrigen" kan DR nu afsløre, at der også har været spioner på den russiske ambassade i København.

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder bjørnene + Vovserne redder en gård uden landmand

16:55  

Rabalder
Rabalder Tore er en svækling og faren vil gøre ham sejere. Tore tager med sin far på arbejde, hvor han skal lære at sprænge dynamit. Problemet opstår, da han skal vise sine venner, hvad han har lært.

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (3) Nikoline, Bjørn og Jose forsøger at skaffe beviser på, at Hella arbejder sammen med skurkene. Vil Kristian tro dem, eller er han forblændet af Hellas charme?

17:20  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

17:40  

Vennerne og det grønne lys (5:20)
Vennerne og det grønne lys (5:20) Vennerne beslutter sig for at udspionere den mystiske mand i huset. Ida skal skaffe sin storebror Tobias' kamera, men det er ikke så let.

17:48  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

17:55  

F for Får IV (6)
F for Får IV (6)

DR1

18:00  

Antikduellen (5:12)
Antikduellen (5:12) Antikduellanterne Rikke Fog og Peter Ry handler i Svendborg. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Rikke Fog, indehaver af Kildevang Antik i Næstved mod Peter Ry, der driver Brugtvare Terminalen i Aarhus. Og i dag, mandag, jagter de skatte i Svendborg og omegn. Sendt første gang 08.12.14

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

20:00  

Hu Hej Vilde Dyr: Er flodhesten og delfinen i familie?
Hu Hej Vilde Dyr: Er flodhesten og delfinen i familie? Jacob Riising er blevet bidt i skridtet af en hund. Og Peter Frödin har haft en hamster, der døde af træk. Men hvad ved de ellers om dyr? Er flodhesten i familie med delfinen? Og hvor mange pigge har et pindsvin? Det får Joakim Ingversen svar på, når han byder velkommen sammen med holdkaptajnerne Tina Müller og Kristian Gintberg.

DR2

18:10  

Rick Steins vej til Mexico (7:7)
Rick Steins vej til Mexico (7:7) Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick er ved at nå til vejs ende. Han tager fra Oaxada til Yucatan-halvøen, der en gang var fyldt med rigitige pirater fra Caribien! Her, hvor de første europæere gik i land for mere end 500 år siden, har de lokale en lysere hudfarve og blågrønne øjne. Her sætter man pris på den stærke chili, habanero, og giver begrebet slow food en hel ny mening.

19:10  

Husker du ... 1996
Husker du ... 1996 I 1996 forsøger danskerne for alvor at træde ind på den internationale scene. Bjarne Riis er en sand verdensmand, da han vinder Tour-de-France og cykel feberen breder sig i Danmark. Anna Castberg, museumsdirektør for Arken må dog erkende at hendes internationale meritter ikke holder vand. Hun har løjet om sine eksamenspapirer. Kulturby 96 fejer hen over København. Nu skal København vise sit internationale værd. Det kniber noget med formatet, da den fatwaramte forfatter Salman Rushdie skal have en pris i byen. Han afvises af sikkerhedsgrunde. Det bliver starten på det Poul Nyrup Rasmussen kalder: "Den værste uge i hele min politiske karriere". Sendt første gang 2.04.06.

20:00  

Sangklubben
Sangklubben Britisk komediedrama fra 2019. (Military Wives) For kvinderne på en engelsk militærbase føles tiden lang, når mændene er udstationerede. Blandt dem er den afmålte Kate og den sprudlende Lisa, som tager initiativ til at lave et sangkor. Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa vil hellere have fuldt skrald på popnumre. Så da de pludselig får tilbud om at synge i Royal Albert Hall, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi. Medvirkende: Kristin Scott Thomas, Sharon Hogan, Emma Lowndes m.fl. Instruktion: Peter Cattaneo.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde fanger en rød kænguru til sin Zoo med en superladet magnetisk boomerang. Mens jægeren støder ind i vanskeligheder med pungdyret, forsøger vores helte at klare den udfordring, som McFældes værktøj har skabt. Denne gang er de helt klart oppe imod noget større, end de kan klare. Men nogen gange kan mindre gøre mere

18:25  

Svampebob Firkant VIII (14)
Svampebob Firkant VIII (14) Bobbel-problemer + Svampens måde

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Isbjørnen Norm og kejserskatten
Isbjørnen Norm og kejserskatten Da Norm og hans venner gør sig klar til at fejre hans farfars bryllup, er der problemer i De Tågede Bjerge. Der møder Norm arkæologen Jin og får at vide, at en uvurderlig kinesisk skat er blevet stjålet af Dexter, Jins gamle partner.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Man on Fire
Man on Fire Amerikansk actionthriller fra 2004. Da den niårige pige Pita kidnappes i Mexico City, går Creasy i aktion. Pitas rige forældre havde ansat Creasy som hendes bodyguard, men efter en hård fortid i CIA's antiterrorgruppe er Creasy mere til flasken end til skyderen. Nu kommer der andre boller på suppen, for der står en hær af lejemordere mellem Creasy og Pita. Og Creasy skal nok sørge for, at de alle får, hvad de har fortjent. Medvirkende: Denzel Washington, Dakota Fanning, Marc Anthony, Christopher Walken m.fl. Instruktion: Tony Scott.

23:50  

Noah
Noah Amerikansk actiondrama fra 2014. I en åbenbaring bliver Noah udvalgt af Skaberen til at redde alle verdens dyrearter og sin familie, inden verden går under i en apokalyptisk oversvømmelse. Medvirkende: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone m.fl. Instruktion: Darren Aronofsky.

DR2

21:45  

Explainer - Kan kampfly ændre krigen i Ukraine?
Explainer - Kan kampfly ændre krigen i Ukraine? Ukraine efterspørger konstant kampfly fra vesten - men hvad vil det betyde for Ukraine, hvis de får vestlige kampfly?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Schlüter (3:3)
Schlüter (3:3) Dansk dokumentarserie fra 2023 Lisbeths død hænger som en mørk sky over Schlüter, og samtidig opstår flere magtkampe på Christiansborg. En borgerkrig på den anden side af jorden ender med at få altafgørende betydning for Poul Schlüters sidste tid som statsminister. Men midt i tumulten finder han kærligheden igen. 4

22:45  

The Big Blue
The Big Blue Fransk-amerikansk drama fra 1988. (Le grand bleu) Siden deres barndom har Jacques og Enzo konkurreret i at dykke længst og dybest, og som voksne fortsætter de denne dyst. Enzo er blevet verdensmester, Jacques arbejder i videnskabens tjeneste, men stadig er det ikke helt klart hvem af dem, der er den bedste. Og de føler begge, at spørgsmålet må opklares. Medvirkende: Jean-Marc Barr, Jean Reno, Rosanna Arquette m.fl. Instruktion: Luc Besson.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

02:05  

Beck: Advokaten
Beck: Advokaten Svensk krimi fra 2006. (Beck - Advokaten) Den kendte advokat Patrik Hansson bliver myrdet i sin lejlighed af en maskeret mand, mens det lykkes hans veninde at slippe fra overfaldet med livet i behold. Mistanken retter sig mod et multinationalt firma, som var ved at tabe en vigtig retssag til Hansson. Men efterhånden bliver det klart for kriminalkommissær Martin Beck, at firmaet ikke var den flamboyante advokats eneste fjende. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Patrik Hansson: Dan Ekborg. Instruktion: Kjell Sundvall.

03:35  

Columbo: Ord, som dræber
Columbo: Ord, som dræber Amerikansk krimi fra 1978. (Columbo: How to Dial a Murder) Columbo får lejlighed til at møde den berømte psykolog dr. Mason, der er specialist i bevidsthedskontrol. Columbo mistænkter dr. Mason for at have brugt sin viden til at begå et raffineret mord på sin assistent. Medvirkende: Peter Falk, Nicol Williamson, Kim Cattrall m.fl.

DR2

00:55  

Nikita
Nikita Fransk actionthriller fra 1991. (La femme Nikita) En ung, kvindelig narkoman dømmes til døden efter et blodigt røveri. Dommen bliver dog ikke eksekveret, og i stedet uddannes hun som tophemmelig lejemorder med kodenavnet "Nikita". Med en ny identitet kan hun leve et helt almindeligt liv, men kun indtil hun hører sit kodenavn. Så må Nikita rykke ud for at rydde op, hvor efterretningstjenesten ikke selv kan lægge navn til handlingerne. Medvirkende: Anne Parillaud, Jeanne Moreau, Jean-Hugues Anglade, Jean Reno m.fl. Instruktion: Luc Besson.

02:45  

Kvinden, der blev brændt levende
Kvinden, der blev brændt levende Amerikansk dokumentar fra 2022. (The Fire That Took Her) Den 2. august 2015 overhælder Judy Malinowskis ekskæreste hende med benzin, og sætter ild til hende bag en tankstation i Ohio. Hun bliver forbrændt på over 90% af kroppen. Mirakuløst overlever hun længe nok til at stoppe med at tage smertestillende medicin - næsten to år. Og det lykkes hende at blive den første person nogensinde, der vidner i sin egen mordsag.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, TOENDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0610122136