Tønder
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 16. august 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 16. august 2018

DR1

00:05  

Taggart: Liget under gulvet (2:3)
Taggart: Liget under gulvet (2:3) Efter 8½ år i fængsel er David Balfour blevet løsladt. Efter alt at dømme var han offer for et justitsmord. Sagen nager Jim Taggart, for det var ham, der tvang en tilståelse ud af Balfour, der var mistænkt for at have slået sin kone ihjel. Nu er Balfours lille nevø bliver kidnappet, og det varsler nye problemer for den stædige Taggart, der insisterer på at lede efterforskningen. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.

00:55  

Hun så et mord (54)
Hun så et mord (54) Cabot Cove har besøg af et tv-hold, og Jessica har ladet sig overtale til at give et interview. Senere bliver journalisten udsat for et voldsomt attentat. Beboerne i den lille by er rystede - kan Jessica opklare, hvad der foregår?

01:40  

Mord uden grænser (5:8)
Mord uden grænser (5:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 På sin vej til et møde med Iris Gabler, bliver Jackie angrebet og skudt af en maskeret mand. Hun er hårdt såret, men overlever på hospitalet i Berlin. Harald og Alicia ankommer til Berlin, men alt de finder er lukkede døre. Ingen spor, intet der fører til Loukauskis. Dog åbenbares for første gang en omhyggeligt skjult side af Loukauskis forretning, da kilden til en spredning af salmonellaskandalen registreres i Danmark: en kyllingefarm placeret i et øde område, hvor ulovlige indvandrere fra Østeuropa tvinges til at arbejde under umenneskelige forhold. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

02:40  

Bonderøven 2014 (8)
Bonderøven 2014 (8) På Kastaniegården er der travlhed overalt. På græsmarken håndklipper Frank fåret Sky, der i år har fået 2 lam. På marken hjælper Theresa og børnene med at få lucernen op på trådhæsjen, så den kan tørre og blive til godt hø. I køkkenhaven sætter Frank et trådnet op til ærterne, så de kan gro i vejret. Og så er der kommet hvide gæslinger til gården. Sendt første gang 06.03.14

03:10  

Kender du typen 2014 (11)
Kender du typen 2014 (11) Kender Du Typen? besøger Ørestaden for at opklare, hvilken type det er, der med kikkert kan lide at betragte fodboldspillere i bar overkrop og som allerhelst vil leve af slik og søde sager. Sporene er højhælede sko for tusindvis af kroner og finurlige gemmesteder i ovn og tørretumbler. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Christian Grau kommer på deres livs opgave, når de skal finde ud af, hvem der bor i lejligheden med panoramaudsigt. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Sendt første gang 08.09.14

03:55  

Danmarks skønneste hjem - Øvrige Sjælland (5:8)
Danmarks skønneste hjem - Øvrige Sjælland (5:8) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i sommerlandet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften skal dommerne rundt i regionen; Øvrige Sjælland. I Værløse skal vi se et tidligere bageri på den gamle flyvestation, i Holbæk venter en arkitekttegnet villa fra 50'erne og så lægger vi også vejen forbi Falster, hvor et gammelt gods byder dommerne indenfor.

04:25  

Danmarks skønneste hjem - København (6:10)
Danmarks skønneste hjem - København (6:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften er turen kommet til hovedstaden og her skal dommerne se en herskabslejlighed på Christianshavn, en meget utraditionel lejlighed i den gamle sojasilo på Islands Brygge og et gammel bogtrykkeri i en baggård på Frederiksberg.

04:55  

Det søde liv (5:6)
Det søde liv (5:6) Duften af passionsfrugter breder sig i konditor Mette Blomsterbergs køkken, mens hun laver passionsglas med passionsmousse, passionsgele, bløde nøddekager og hvide chokoladestænger. De sød-syrlige passionsglas får selskab af bagte æbler fyldt med mandelmasse og serveret med vaniljefraiche og kanel-vanilje chantilly-creme. Sendt første gang 24.10.13

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR-Friland: Møbler med motorsav
DR-Friland: Møbler med motorsav Jørgen Skouboe får besøg af ægte træmænd. Store træstammer forvandles til bænke, stole og meget andet i Frilandshaven, og oppe ved huset bygges Danmarks højeste brændestabel - måske? Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 16.06.04

05:55  

Camilla - i haven (1)
Camilla - i haven (1) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2´sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 15.04.07

06:25  

Historier med Søren Ryge (12)
Historier med Søren Ryge (12) Der er altid blomster i Søren Ryges programmer, for han er vild med blomster. Det sker dog, at han ikke har nok i sin egen have, og så har han besøgt andre haver med masser af blomster. Vibekes rosenhave, Leif Mosevangs orgie af rhododendron, og gamle Nørgaards paradis med valmuer, iris og pæoner.

06:55  

Det søde liv (6:6)
Det søde liv (6:6) Konditor Mette Blomsterberg tager denne gang fat på små søde fristelser i form af lækre nougatsmåkager med nøddebund. Derefter udfordrer hun sig selv med papirtynde røde bolsjekugler på toppen af små tårne lavet af hvid chokoladecreme og mandelkrokant. Som overraskelse skjuler Mette en kagebund med pistacie og mandler i tårnet. Sendt første gang 07.05.13

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Anne og Anders i Brexitland: Nordirland (3:4)
Anne og Anders i Brexitland: Nordirland (3:4) I fire programmer rejser tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe ud til det Storbritannien, de færreste af os kender. Her besøger de en række dansk/britiske familier i Wales, England, Nordirland og Skotland for at blive klogere på, hvorfor briterne ikke mere vil være en del af EU. Og hvorfor vi kommer til at savne dem. I Nordirland møder Anne og Anders it-konsulenten Lars Rohmann , som er gift med en protestant, Sophie Rasmussen som er sammen med en katolik og Vibeke Dunleath, som er baronens lady. Og så er der jo fodboldlegenden George Best, Irish Coffee og Whiskey stavet med e. Mange især i Belfast frygter, at Brexit kan udløse det ene skud, som får borgerkrigen til at bryde ud igen. Tilrettelæggelse: Per Dohm

DR2

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:05  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Avisen er blevet erklæret for et dødt medie i stort set hvert eneste årti indenfor nyere tid. Vi ser nærmere på denne endnu uopfyldte profeti og på, hvordan aviserne helt fra den spæde begyndelse har konkurreret i forsøget på at vinde læsere. Mød den tredobbelte OL-vinder, Niels Fredborg, der ved OL i München i 1972 bliver vidne til en storstilet terroraktion sat i scene af den arabiske terrorgruppe Sorte September. I en tid, hvor vi bestiller skræddersyede specialrejser som aldrig før, ses tilbage på charterrejsens opståen. Hvad var det, der var så fascinerende ved denne rejseform, så der i 1960 landede 130 charterfly på Mallorca i døgnet?

08:55  

Tidsmaskinen om ferie
Tidsmaskinen om ferie På landet. På charter. Eller på eventyr. I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes ferie gennem tiden. Sendt første gang 16.12.12

DR3

00:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Ripper Street V (5:6)
Ripper Street V (5:6) Alt tyder på, at Augustus Dove har vundet slaget om Whitechapel. Edmund Reid sidder bag tremmer, og Dove mangler kun at opspore Jackson og Long Susan og bringe dem for retten. Det er lykkedes Jackson og Susan at redde deres søn. Nu er friheden inden for rækkevidde, men kan de få sig selv til at svigte den fængslede Reid?

01:55  

Ripper Street V (6:6)
Ripper Street V (6:6) Reid har endelige fanget Nathaniel Dove - den mest frygtede morder i Whitechapel siden Jack the Ripper. Men Reid mangler stadig at rense sit eget og Jacksons navn. Det kræver, at makkerparret får skovlen under politiinspektør Augustus Dove. Sammen må de forsøge at bevise, at Dove dræbte drengen Robin Sumner.

02:50  

Et hårdt liv på gaden
Et hårdt liv på gaden I Storbritannien oplever mere end 800.000 unge mennesker hjemløshed fra tid til anden. Men hvem er disse unge, og hvad er deres fremtidsudsigter? Rapperen Professor Green vil sætte et ansigt på Storbritanniens unge hjemløse og håber at et indblik i det barske liv uden tag over hovedet kan være med til at ændre vores opfattelse af hjemløse.

03:50  

Line fikser kroppen (1:6): Kroppen
Line fikser kroppen (1:6): Kroppen Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line får retoucheret sin drømmekrop og mærker på kvindekroppens mange former. Hun bokser kropsskammen ud med SKAM-skuespiller Ulrikke Falch og forsøger at finde sin stemme som kropsaktivist ved at arrangere 'trussedag' for at slippe kroppen fri.

04:15  

Line fikser kroppen (2:6): Brysterne
Line fikser kroppen (2:6): Brysterne Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line elsker alle bryster - bare ikke sine egne! Hun gemmer dem helst væk i en stor sweater. I jagten på at acceptere brysterne som de er, møder hun de danske kropsfeminister Girl Squad og krammer sig gennem et væld af bryster. Tør hun droppe sweateren til fordel for et udfordrende outfit til den store premierefest?

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

02:15  

Rundt om Selma
Rundt om Selma TV-spil af Leif Panduro fra 1971. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt. Medvirkende: Astrid Villaume; Tove Maës; Helge Kjærulff-Schmidt; Buster Larsen; Preben Neergaard; Henning Jensen; Vigga Bro; Erik Wedersøe; Ejner Federspiel; Elith Pio; Holger Juul Hansen; Preben Mahrt; Mime Fønss; Ulla Gottlieb; Birthe Backhausen; Erik Kühnau; Miskow Makwarth; Karl Gustav Ahlefeldt; Jørgen Langebæk

03:40  

Monopolets Helte - Kim Schumacher
Monopolets Helte - Kim Schumacher Kim Schumacher revolutionerede radioen i Danmark i midten af 1980'erne. Han gav - med et typisk Schumacher-ordspil - ny mening til ordet radioaktiv, og både hans heftige hi-energy-musik og hans saftige rapporter fra New Yorks homomiljø blev leveret med en sådan charme at P3's lyttere åd det råt. Han blev kaldt Speedsnakkeren, men da han går til tv bliver der skruet ned for tempoet. Overgangen går ikke helt uden problemer, men i 1989 finder han fodfæste med quizzen "Labyrint" og overbeviser både folket og anmelderne. Han er på toppen af sin karriere da han året efter dør af AIDS, kun 40 år gammel. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 19.04.09

04:30  

Monopolets Helte - Poul Nesgaard
Monopolets Helte - Poul Nesgaard Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Første monopolhelt er Poul Nesgaard, som aldrig har været nem at blive klog på. På tv var han indsmigrende over for fjenderne og en opblæst idiot over for dem vi måske godt kunne lide. Det er Poul Nesgaards skyld, at vi aldrig kan være sikre på hvad det er vi ser på tv. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 21.09.08

05:25  

Dagens sang: Masser af succes
Dagens sang: Masser af succes - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (2:56)
Taxa (2:56) Verner har igen indtaget sin plads i Krone-Taxa og bliver klar over, at Preben har lånt flere hundrede tusinde kroner på kassekreditten - men hvad er pengene brugt til? Lizzie beslutter, at huset, hvor også René og Stine bor, må sælges for at redde familiens økonomi. Samtidigt får René et fristende, men ulovligt, tilbud. Så får centralen en ny chauffør, Andreas, som beslutter at opgive jobbet igen, efter at være blevet snørret af tre kunder for til sidst at måtte slå alarm. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Judy Gringer, Hans Henrik Voetmann, Laura Christensen, Kazimierz Mazur, Robert Brzezinski og Sidse Babett Knudsen. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (3:56)
Taxa (3:56) Da Verner finder ud af, at Krone-Taxas revisor har ført ham bag lyset, får det voldsomme konsekvenser. Samtidig får Finn nogle informationer, der får ham til at tage skridt til at vippe Verner af pinden - men Birgit kontakter lillesøster Nina, som er advokat, og hun kommer sin far til undsætning på sin egen måde. Lotte bliver konfronteret med et ubehageligt minde fra sin fortid, mens René lader sig lokke af den polske mafia - men kan han klare sig i det selskab? Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Finn Nielsen, Robert Brzezinski, Kazimierz Mazur, Laura Christensen og Helle Ryslinge. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Madsen & Co. (31:32)
Madsen & Co. (31:32) 'Lines translokation'. Line er blevet student, og Mogens er pavestolt, så han går i gang med sine meget omfattende arrangementer til alle tiders brag af en fest. Mens Mogens' forberedelser bliver noget af en prøvelse for resten af familien, ikke mindst for Line, har han naturligvis styr på det hele. Alt hvad Mogens mangler er levende musik, et festfyrværkeri, der vil gå over i historien og 30 postuniformer. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Pedersen: Finn Nielsen. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:55  

Madsen & Co. (32:32)
Madsen & Co. (32:32) 'Hjem, kære hjem'. Mogens får en storartet idé, da Pedersen skal sælge sin lejlighed. Hvorfor ikke slå sig ned som ejendomsmægler? Han går straks i gang med en storstilet reklamekampagne, og inden længe melder der sig interesserede købere hos `Ejendomsmægler Madsen´ - desværre er der som sædvanlig noget, Mogens har overset - så pludselig står familien Madsen selv med lidt af et boligproblem. Max har også masser af initiativ og starter sin egen lille forretning. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Pedersen: Finn Nielsen. Ejendomsmægler: Christian Mosbæk. Huskøbere: Linda Elvira Kristensen, Karsten Jansfort. Kræmmer: John Martinus. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (74)
Grizzy og lemmingerne (74)

06:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

06:15  

Dybet (19)
Dybet (19)

06:35  

Wild Kratts (4)
Wild Kratts (4) Termitternes kamp mod tungerne

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassen - Magnus går i pigetøj (202)
Klassen - Magnus går i pigetøj (202)

07:15  

Gumball IV (7)
Gumball IV (7)

07:30  

Gumball IV (8)
Gumball IV (8)

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Grizzy og lemmingerne (75)
Grizzy og lemmingerne (75)

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Junglebanden
Junglebanden

08:20  

Freaktown (4)
Freaktown (4) Slumrefælden

08:30  

Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12)
Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper har fødselsdag, men det har hans far glemt alt om. Han foreslår derfor at de inviterer klassen til "pop up fødselsdag" samme eftermiddag. En ide som Kasper hurtigt fortryder da han opdager at "Bimsefar" kun er med for at få flere følgere og sponsoraftaler. Instruktør: Jacob Riising

08:40  

Danmarks største youtuber - Lifestyle, beauty & Bimsefar
Danmarks største youtuber - Lifestyle, beauty & Bimsefar Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper er ved at være godt træt af at have en far som KUN går op i Youtube. Han beslutter sig derfor for at lægge en fælde for "Bimsefar" i håb om at ødelægge hans popularitet på nettet. Kasper vil vise hele verden at "Bimsefar" intet kan og arrangerer derfor en collab med Youtuberen Julia Sofia. Instruktør: Jacob Riising

08:50  

NØRD - Danmarks vildeste bygning
NØRD - Danmarks vildeste bygning Nørderne bestiger toppen af Storebæltsbroen og dykker ned i videnskaben bag det enorme bygningsværk.

DR Ramasjang

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (46)
Den fortryllede karrusel (46)

05:10  

Søpapegøjernes ø (16)
Søpapegøjernes ø (16) Et ordentligt uvejr

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Boomerang

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

05:35  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:55  

Chuggington (6)
Chuggington (6)

06:10  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

06:35  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3) Hypnotisøren

07:10  

Junglebogen (16)
Junglebogen (16) En stor familie.

07:20  

Sikker & Søn VI (4)
Sikker & Søn VI (4) Ringeklokken Sikker vil til ishockeykamp og øver sig i hangaren. Han kommer til at tage fejl af pucken og Søns nypudsede ringeklokke, så pludselig har de en ødelagt ringeklokke og kan ikke komme afsted. Sikker afprøver en masse skøre ting for at finde noget, der kan fungere som ringeklokke til Keglevognen.

07:30  

F for får V (2)
F for får V (2)

07:35  

Gurli Gris VI (9)
Gurli Gris VI (9) Natdyr

07:50  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

07:55  

Pyjamasheltene (20)
Pyjamasheltene (20)

08:10  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (4)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (4) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:45  

Heino fikser alt - Ornitologen (4)
Heino fikser alt - Ornitologen (4) Aslak har fået en kikkert i gave, så han kan kigge efter fugle, men der er ingen fugle at kigge på. Heino og Aslak prøver at lokke fuglene frem i stedet, og til sidst kommer der en fugl, de slet ikke havde regnet med.

08:55  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

 
DR1

09:40  

Landsbyhospitalet (33)
Landsbyhospitalet (33) Sygeplejersken Samantha ruger over sin graviditet og tager i desperation en beslutning, der får dramatiske konsekvenser. Dr. Goodwin kommer også ud for ubehageligheder, da et kvindebekendtskab føler sig dårligt behandlet og klager til ledelsen.

10:30  

Antikkrejlerne XI (20)
Antikkrejlerne XI (20) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XI (21)
Antikkrejlerne XI (21) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Smag på Senegal med Anthony Bourdain
Smag på Senegal med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Senegal.

09:55  

Smag på Buenos Aires med Anthony Bourdain
Smag på Buenos Aires med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Buenos Aires.

10:35  

Meningen med livet - og andre småting (24:28)
Meningen med livet - og andre småting (24:28) Dramatiker Jokum Rohde mødes med forfatter Ursula Andkjær Olsen på Fisketorvet i København. Undersøgelsen af meningen med livet når vidt omkring og indeholder både indkøb af en brødrister, og samtale om forskellen mellem Ursulaismen og social-Ursulaismen.

11:05  

Meningen med livet - og andre småting (25:28)
Meningen med livet - og andre småting (25:28) På Assistens Kirkegård i København har redaktør Thomas Breinholt bedt tidligere programdirektør Palle Strøm om at hjælpe med at finde meningen med livet. På vandring mellem de største tænkere overvejer Breinholt og Strøm, hvem der har inspireret dem mest hver især og derfor fortjener at få en blomst på sit gravsted.

11:35  

Ud i naturen: Moskusoksen
Ud i naturen: Moskusoksen De er langhårede, ganske barske, hårdføre og kan godt veje 400 kg, og i brunsttiden er der voldsomme slagsmål mellem dem. Moskusoksen på Dovrefjeld i Norge er efterkommere af kalve, der blev importeret fra Grønland for 60 år siden, men i de sidste år er foruroligende mange døde af lungebetændelse. Her følges en flok gennem to år. Nordvision fra Norge.

DR3

11:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:15  

Frederik - Konge til alle tider (3:6)
Frederik - Konge til alle tider (3:6) Efter mange år som ungkarl bliver den 36-årige_Kronprins _Frederik i 1935 gift med den smukke svenske_Prinsesse _Ingrid. Og få dage efter krigens udbrud bliver han far til lille _Margrethe. Blandt de medvirkende er _Dronning_Margrethe og _Prinsesse_Benedikte. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

09:45  

Frederik - Konge til alle tider (4:6)
Frederik - Konge til alle tider (4:6) I 1947 udråbes_Frederik IX til konge. Samtidig har han nok at se til som far til tre små døtre. Og hjemme er han en meget ivrig smalfilmfotograf. Blandt de medvirkende er _Dronning_Margrethe, _Prinsesse_Benedikte og _Dronning_Anne_Marie. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

10:15  

Så er der mad - Ud og spise moderne (3:5)
Så er der mad - Ud og spise moderne (3:5) "Så er der mad" er en serie der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. Aftenens program handler om firserne, årtiet hvor det for alvor blev smart at gå ud. Vi skal høre om Peter og Tine Tholstrup, der lærte os dansker at gå ud at spise moderne. Vi skal proppe os med pasta, skåle i giftig italiensk vin og mindes lørdagskyllingen i foliebakken. Vi skal kort og godt tilbage til 80'erne - det cremede årti. Tilrettelæggelse: Kirstine Bjørnskov Poulsen Sendt første gang 28.11.10

10:45  

Så er der mad - I den gode smags tjeneste (4:5)
Så er der mad - I den gode smags tjeneste (4:5) "Så er der mad" er en serie, der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. I 1990´erne skal man spise kalkun og grøntsager - for usund levevis er både utjekket og livsfarligt. Dårlig samvittighed det er noget man har, når man spiser. Sådan er det lige indtil en ung studerende ved navn Claus Meyer beslutter sig for at ændre danskernes madvaner. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben Sendes også 05.12.10

11:15  

De skabte Danmark (1:4)
De skabte Danmark (1:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det første af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan de fattige danske bønder står sammen og opfinder andelsbevægelsen. Sammen skaber de en verdenssucces og bliver lige som de kapitalister de startede med at bekæmpe: Kæmpe store og med fokus på profit. Sendt første gang 20.05.07

11:55  

De skabte Danmark (2:4)
De skabte Danmark (2:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det andet af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles om dengang Danmark var en nation af iværksætter, hvor vi kunne lave alt selv: Biler, motorcykler, støvsugere og fjernsyn i verdensklasse. Den tid er forbi. I dag er den lille initiativrige fabrikant stendød. Oliekrisen og globaliseringen tog livet af ham. Sendt første gang 27.05 07.

DR Ultra

09:05  

Bidt, brændt og stukket II - Lus i Sebastians hår (4)
Bidt, brændt og stukket II - Lus i Sebastians hår (4)

09:20  

Drengerøv (4)
Drengerøv (4) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim er taget en tur til Jylland for at møde motocrosskøreren Rasmus, der kan lave de vildeste tricks og hop med en motorcykel. Det er med adrenalin i hele kroppen og svedige hænder, når Joakim slutter af med at kaste sig ud i sit første "backflip".

09:40  

Thunderbirds II (7)
Thunderbirds II (7) Byen under havet

10:05  

Thunderbirds II (8)
Thunderbirds II (8) Jordknuser

10:25  

Danmarks vildeste maskine (4)
Danmarks vildeste maskine (4) Rune Tolsgaard har sat sig for at finde Danmarks Vildeste Maskine. Se hvilken maskine der går videre til finalen når han i dag skal prøve at løfte en container med en Stacker, så får han en vanvittig udfordring når han prøver en kæmpe bulldozer og til sidst prøver han en af Danmarks største traktorer.

10:45  

Håndboldmissionen (4) Bustur til Champions League
Håndboldmissionen (4) Bustur til Champions League Jesper Jensen så allerede til første træning, at drengene ikke aner hvordan man spiller håndbold, så for at inspirere dem, har han arrangeret at de skal se en Champions-League-kamp. Det skal hurtigt vise sig, at træneren har forberedt en rigtig VIP-dag for sine spillere, der b.la. vil blive hentet i deres helt egen holdbus og desuden får mulighed for at hilse på verdens bedste spiller - Mikkel Hansen.

11:00  

Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4)
Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4) Alles øjne er rettet mod Louis, da han gør alt for at få modet til at invitere Maja med sig hjem. Kærlighedseksperten Victor er straks klar med gode råd til Louis, men det viser sig, at Victors eget kærlighedsliv ikke ligefrem kører på skinner. Louis har endda købt et armbånd til Maja, men tør han give hende den?

11:15  

Byt familien på sommerferie 2 (2:2)
Byt familien på sommerferie 2 (2:2) Clemens bor i den lille by No i Jylland med sin familie, der er fra Tyskland. Clemens danser standard og latin og er vild med Michael Jackson. Noah bor på Amager. Hans forældre er skilt, men når han hver anden uge bor hos sin far, bruger de al deres tid på at klatre på byens klatrevægge og på rigtige klipper. Clemens og Noah bytter sommerferie. Clemens skifter danseskoene ud med seler og reb og kommer til Sverige for at klatre. Noah bliver udfordret på en danselejr med masser af piger og skal for første gang lave en danseoptræden.

11:35  

KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3)
KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3) Jagten fortsætter efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Denne gang i kategorien BYG, og Sofie har nu inviteret fire hamrende dygtige og bygge-glade børn i studiet. De skal henover tre dage dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen i kategorien BYG. Deltagerne har glædet sig meget til dag 1 og til at vise, hvor fikse de er til at bygge løs med bl.a. hammer og limpistol.

DR Ramasjang

09:15  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

09:35  

Mit kæledyr - en cockerspaniel
Mit kæledyr - en cockerspaniel Sara er 7 år og drømmer om at få en cockerspaniel. I dag får hun besøg af 9-årige Martin, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Saras mor og far kigger med og vurderer, om Sara måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med bogstaver - O
Skæg med bogstaver - O Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø.

10:10  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at honning er bræk fra bier? Tag med Lille Nørd på jagt efter honningbier, og se om Katrine kan lokke bierne frem ved smøre sig ind i syltetøjsmadder! Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius. Husk at se om de opklarer mysteriet!

11:30  

Kaj og Andrea - og et reklameeventyr
Kaj og Andrea - og et reklameeventyr Karla, Kaj og Andrea ved ikke rigtigt, om de skal tro på alt det, TV-reklamerne lover. Men de er helt enige om én ting: Reklamer midt i deres spændende eventyr er en pest! Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (9)
Bonderøven 2014 (9) Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer. Sendt første gang 13.03.14

12:30  

Kender du typen 2014 (12)
Kender du typen 2014 (12) Normalt besøger Kender Du Typen? kun én bolig, men i aften er programmet to forskellige steder i Danmark på samme tid. Mens Anne Glad og Christian Grau befinder sig i Vanløse, tager et kamera på rundtur i hovedpersonens barndomshjem og sender billeder til de to livsstilseksperter af blandt andet en 30-40 år gammel familieopskrift. Måske er det nøglen til at regne ud, hvem der er hovedpersonen? Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 01.09.14

13:15  

Danmarks skønneste hjem - Nordjylland (7:10)
Danmarks skønneste hjem - Nordjylland (7:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften skal vi til Nordjylland. I Skagen skal vi se et klassisk Skagenshus, i Storvorde et nybygget slot og i Struer skal vi se indenfor i en gammel proprietærgård.

13:45  

Danmarks skønneste hjem - Århus (8:10)
Danmarks skønneste hjem - Århus (8:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. Turen er kommet til landets næststørste by - Århus. Her skal dommerne vælge mellem en herskabslejlighed i Århus C, en arkitekttegnet 60'er villa i Brabrand og en nybygget funkis villa i Mårslet.

14:15  

Bergerac: Løn som forskyldt
Bergerac: Løn som forskyldt Beatrice Honeyman og hendes søn Eric har et horn i siden på Charlie Hungerford, deres tidligere arbejdsgiver. De beslutter sig for at tømme hans pengeskab, men uheldigvis bliver de opdaget af Bergeracs datter, Kim. Beatrice og Eric lokker Kim med ud på deres båd - og snart modtager Charlie et krav om løsepenge, hvis han have sit barnebarn tilbage i god behold.

DR2

12:05  

Ud i naturen: På jagt efter elgen
Ud i naturen: På jagt efter elgen Elgen er det største dyr, der lever på det norske fastland, og de findes næsten overalt - alligevel er det at møde en stor elgtyr med et imponerende gevir en ganske sjælden og helt unik oplevelse. Nordvision fra Norge.

12:35  

Grøn glæde (9:10)
Grøn glæde (9:10) Når man kommer hjem eller man får gæster, er det dejligt at blive mødt af masser af farver og blomster, så i dag er det indgangspartiet til den lille baggårdshave, som Mette Stensholt Schau og gartner Tim Egeberg Hvål skal have fokus på. Nordvision fra Norge.

13:05  

Grøn glæde (10:10)
Grøn glæde (10:10) Der mangler lige de sidste justeringer i haven, før en ejendomsmægler kommer og fortæller lidt om, hvad en fin og funktionel have er værd i kroner og ører. Mette Stensholt Schau og gartner Tim Egeberg Hvål har arbejdet på at gøre haven attraktiv for byhusets beboere, og det er virkelig lykkedes, men kan det også ud fra et økonomisk synspunkt betale sig at gøre noget ud af en have? At herlighedsværdien er steget betydeligt, er der i hvert fald ingen tvivl om. Nordvision fra Norge.

13:35  

Den mørke side af dit tyggegummi!
Den mørke side af dit tyggegummi! Det er et kæmpe affaldsproblem. Det er usynligt for de fleste. Alligevel lurer det over alt - ikke mindst under borde, stole og sko! Hvordan blev vi så afhængige af tyggegummi, og hvordan påvirker vores årlige forbrug af billioner af stykker tyggegummi vores helbred for ikke at tale om den planet, vi bor på? Filmskaberen Andrew Nisker taler med producenter og forskere for at afdække den underholdende, men chokerende sandhed om vores besættelse af et tilsyneladende uskadeligt produkt.

14:35  

Min Verdenshistorie - Finn og krigen
Min Verdenshistorie - Finn og krigen Dansk dokumentarserie fra 2013 I 1974 er der udbryder der krig på ferieøen Cypern. Tyrkerne landsætter mere end 20.000 soldater på øen, det største invation af et land siden 2 verdenskrig. Finn Frederiksen er kun 20 år og blandt de FN soldater, som den danske stat beslutter at sende af sted for at forhindre, at grækerne og tyrkerne begynder en egentlig borgerkrig. Sendt første gang 26.12.2013

DR3

12:15  

Line fikser kroppen (1:6): Kroppen
Line fikser kroppen (1:6): Kroppen Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line får retoucheret sin drømmekrop og mærker på kvindekroppens mange former. Hun bokser kropsskammen ud med SKAM-skuespiller Ulrikke Falch og forsøger at finde sin stemme som kropsaktivist ved at arrangere 'trussedag' for at slippe kroppen fri.

12:45  

Line fikser kroppen (2:6): Brysterne
Line fikser kroppen (2:6): Brysterne Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line elsker alle bryster - bare ikke sine egne! Hun gemmer dem helst væk i en stor sweater. I jagten på at acceptere brysterne som de er, møder hun de danske kropsfeminister Girl Squad og krammer sig gennem et væld af bryster. Tør hun droppe sweateren til fordel for et udfordrende outfit til den store premierefest?

13:10  

Amerikas vilde vesten: De store ørkener
Amerikas vilde vesten: De store ørkener Naturen i Det Vilde Vesten i USA er ekstrem i form af store ørkenområder, sneklædte bjerge og kystlinier afbrudt af klipper. Her lever kun de allermest sejlivede dyr, planter og mennesker. Kom med til Nevadas ørken, hvor vilde Mustang-heste samarbejder om at finde vand for at overleve. Yderligere går turen forbi Death Valley i Californien, hvor kæmpe kaktusser deler jord med den 60 centimenter lange gilaøgle, hvis skællede hud holder solens varme stråler ude.

14:00  

Vild videnskab: Helbredelse af kræft
Vild videnskab: Helbredelse af kræft På trods af inertien i sundhedssystemet er modige læger gået i spidsen med banebrydende kræftbehandlinger. Ved at eksperimentere med t-celler, hvide blodlegemer, kombineret med uskadeliggjort hiv-virus, har læger i Philadelphia reddet dødssyge patienters liv. Og i Frankrig har genetikere skabt universelle 'donor-T-celler', der måske kan revolutionere kræftbehandlingen.

14:50  

Rudi er bange (2:4)
Rudi er bange (2:4) Rudi er fortsat voldsomt hæmmet af sin angst. Han fravælger stadig socialt liv og foretrækker at have kontakt til omverden gennem computerspil. Hans dagligdag består af at passe sit vikararbejde som kok og med at gå til castings i håb om at lande den store rolle, som han drømmer om. Han tager nødtvungent til premiere på en film han medvirker i, selvom han helst ville blive hjemme. Og angsten har stadig fat i ham og selv små begivenheder kan resultere i voldsomme reaktioner og vrede.

DR K

12:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om kongestyrt i det nordafrikanske, om politikernes kamp med at føre sig frem i fjernsyn og om rekordgedde i Furesøen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

13:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om Herdis Møllehave, om sikkerhedsseler i biler, om dramatisk ballon- opstigning på Bellahøj og om øresønderrivende tysk leveret af Svend Asmussen og Ulrik Neumann. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

13:35  

24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjø
24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjø I november 1990 er 32 danskere fanget i Saddam Husseins kløer. Krigen mod Irak er på vej, men danskerne må ikke forlade det stadig mere kaotiske land. Da tiden er ved at løbe ud, rejser Danmarks tidligere statsminister Anker Jørgensen til Irak for at forhandle med Saddam - på egen hånd og mod den danske regerings vilje. Hans mål er at få danskerne hjem. Men hvor mange kan han få ud? Og hvem må blive? I 24 timer vi aldrig glemmer får du historien om det største danske gidseldrama i vor tid - time for time. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 07.02.2010

14:25  

24 timer vi aldrig glemmer: Tjernobyl
24 timer vi aldrig glemmer: Tjernobyl Den 26. april 1986 om morgenen målte man på Risø i Danmark forhøjet radioaktivitet. Herefter blev et gigantisk beredskabs- og undersøgelsesarbejde sat i gang - for hvor stammede denne dødbringende radioaktive stråling fra. Først troede man det kom fra Sverige, så fra Finland, før man om aftenen den 26. april fandt ud af at den øgede radioaktivitet stammede fra en ulykke, som var sket to dage tidligere på det sovjetiske atomkraftværk Tjernobyl. Vi følger det døgn da atomulykken blev kendt i Danmark. Set fra danske miljømyndigheders vinkel, fra miljøorganisationerne, fra pressen og fra den helt almindelige dansker, som blev påvirket af verdenshistoriens værste ulykke på et atomkraftværk. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick.

DR Ultra

12:05  

KreaKampen - Minecraft Special - Rummet
KreaKampen - Minecraft Special - Rummet Sofie har rykket Minecraft studiet ud i det ydre rum, så fire dygtige Minecraft-byggere kan bygge de vildeste rum-mesterværker. Vercinger har også taget turen ud i rummet for at være dommer i denne episode

12:20  

Nicolines Quiz - Pinligheder
Nicolines Quiz - Pinligheder I Nicolines Quiz om pinligheder skal Signe og Anna dyste mod Otto og Ingrid i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og hør deltagernes pinlige historier og bliv samtidig klogere på hvad man skal gøre hvis man kommer til at gøre eller sige noget pinligt.

12:35  

Monica Chef - Velkomstdrinken (7)
Monica Chef - Velkomstdrinken (7)

13:00  

Monica Chef - Festen (8)
Monica Chef - Festen (8)

13:20  

Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry
Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Noah og Anna Cecilie i år 1940 under rationeringen, hvor de skal dyste i at tilberede boller i karry på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

13:35  

Klassen - Likehunter (123)
Klassen - Likehunter (123) Mathilde er besat af likes, og Freja synes at hun bruger alt for meget tid på sin telefon og for lidt tid på sine venner.

13:50  

Klassen - Kongen af Klassen (124)
Klassen - Kongen af Klassen (124) Bertram snød sig til titlen som 'Kongen af Klassen', men lykkes det ham at holde det hemmeligt?

14:00  

Ultras Sorte Kageshow I (4)
Ultras Sorte Kageshow I (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste trøffelmus. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag.

14:30  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25)

14:50  

Dybet (38)
Dybet (38)

DR Ramasjang

12:05  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Hvem er det, der er så stor og gul og lyser som hele solen? Bamse: Morten Eisner. Kylling: Brian Patterson. Luna: Alberte Winding. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Skæg med matematik (8)
Skæg med matematik (8) Hr. Skæg holder undervandsfest, synger en sang om de mange former for former, konkurrerer i sækkeløb og besøger etagerne for Hø & Nål samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

13:30  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

13:45  

Min oldefars historier - Sæbekassebilen
Min oldefars historier - Sæbekassebilen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

13:55  

Sikker & Søn III (5)
Sikker & Søn III (5) Søn går rundt i en mørk og farlig skov, men ved at følge skiltene kommer Søn igennem skoven, indtil han kommer til et træ, hvor pileskiltet er faldet ned. Nu ved Søn ikke, hvilken vej det skal pege. Hvad skal Søn gøre?

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Dansk tegnefilm. Trommeslagerens kone ønskede sig så inderligt et barn - og en dag fødte hun en dreng: Peter blev han døbt, men alle kaldte ham Guldskat. Hans store drøm var at blive en berømt trommeslager, men se, hvad der så skete .............

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

16:05  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

17:00  

Landsbyhospitalet (34)
Landsbyhospitalet (34) Sygeplejersken Stella Davenport vender tilbage til sine gamle kolleger på The Royal, men får en hård start, da en patient anklager hende for tyveri. Dr. Ormerod og dr. Weatherhill støder på en ubehagelig skoleinspektør og bliver vidner til et voldsomt faderopgør.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:05  

Da Led Zeppelin ramte Søborg
Da Led Zeppelin ramte Søborg TV-Byen i Søborg er Danmarks Radios TV-hovedkvarter i 43 år, fra 1963 og frem til 2006. I den periode optræder nogle af musikhistoriens største ikoner i studierne ved Hareskovvejen nord for København. Dette er historien om dengang en nydelig hattedame fra Nyhavn forsøgte at stoppe en koncert med et af verdens største rockbands. Dette er historien om den dag, Led Zeppelin ramte Søborg.

15:25  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I dag arrangeres rock-, freestyle- og stressgudstjenester for at lokke befolkningen i kirke. I 80'erne kom præsten Jakob Arnbjerg med et bud på en kirkelig skilsmisse. Tidsmaskinen tager os med i kirke og ser hvordan folkekirken kæmper for at forny sig - så de tomme sæder kan fyldes op. Ramperne i S-toge og busser har ikke altid været en selvfølge, når den handicappede skal hjælpes ind. Vi tager et smut tilbage i tiden og ser på hvordan hjælpemidlerne har gjort samfundet mere tilgængeligt for de handicappede. 91 blødere blev i midten af 80'erne smittet med HIV gennem deres daglige medicin. Hvordan kunne det ske og hvorfor blev der aldrig placeret et ansvar? Vi har besøgt Terkel Andersen, som var bløderforeningens frontfigur i de 10 år blødersagen kører. Sendt første gang 04.03.2007

16:15  

Jordfalshuller - begravet levende
Jordfalshuller - begravet levende I februar 2013 åbner et såkaldt jordfaldshul sig under et hus i Florida, hvor den 36-årige Jeffrey Bush ligger og sover. Han styrter ned i et seks meter dybt hul, men hans lig bliver aldrig fundet. Få denne uhyggelige historie, og bliv klogere på, hvad der sker, når naturens kræfter får jorden til at forsvinde under vores fødder.

17:10  

Smag på Rom med Anthony Bourdain
Smag på Rom med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

17:50  

Smag på Sichuan med Anthony Bourdain
Smag på Sichuan med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

DR3

15:20  

Ripper Street IV (7:7)
Ripper Street IV (7:7) Østlondon 1897; en hemmelighed fra Edmund Reids fortid truer med at ødelægge hans fremtid i Whitechapel.

16:15  

Ripper Street V (1:6)
Ripper Street V (1:6) Østlondon, 1901. Kommissær Drake er blevet myrdet, og hans gamle venner Edmund Reid, Homer Jackson og Long Susan samles for at fange den gale gerningsmand. Der er bare ét problem. Reid og kompagni er selv på flugt fra politiet. Og nu hyrer politiinspektør Augustus Dove en af Reids værste fjender til at opspore trioen.

17:10  

Et hårdt liv på gaden
Et hårdt liv på gaden I Storbritannien oplever mere end 800.000 unge mennesker hjemløshed fra tid til anden. Men hvem er disse unge, og hvad er deres fremtidsudsigter? Rapperen Professor Green vil sætte et ansigt på Storbritanniens unge hjemløse og håber at et indblik i det barske liv uden tag over hovedet kan være med til at ændre vores opfattelse af hjemløse.

DR K

15:15  

De kongelige juveler (1:2)
De kongelige juveler (1:2) Til officielle kongelige begivenheder bærer Kronprinsesse Mary et historisk sjældent rubinsæt, som er med til at fortælle Europahistorie. Rubinerne og diamanterne blev båret første gang af Napoleons tidligere forlovede, Désirée, til netop Napoleons storslåede kroning i 1804. Désirée tager rubinsættet med til Sverige og da hendes velhavende oldebarn, Louisa, i 1869 gifter sig med Frederik 8. skal "de danske farver" med til Danmark.

16:15  

Flådens historie (4:7)
Flådens historie (4:7) Troels Kløvedal er denne gang draget til Dynekilden Fjord i Sverige, hvor søhelten Tordenskiold fik sin største sejer 8. juli 1716. I Kongedybet i København fortæller Kløvedal om Englandskrigene, og vi besøger Rigsarkivet, hvor Lord Nelson berømte brev fra Slaget på Reden 1801 opbevares, og som den dag i dag stadig lugter af krudtrøg fra søslaget. Vi er desuden til bal på Tranekær Slot, hvor Peter Willemoes og Grundtvig danser om den samme kvinde.

17:15  

Flådens historie (5:7)
Flådens historie (5:7) Med Galathea-ekspeditionen til Antarktis og til Thule med Tulugaq. Den danske flåde har et århundrede langt og stolt samarbejde med forskningen og videnskaben, og er dermed en del af dansk ekspeditionshistorie. Troels Kløvedal er med Galathea 3-ekspeditionen i Antarktis og på fiskeriinspektion på Grønlands vestkyst. Vi hører om de store danske ekspeditioner gennem tiderne og om Knud Rasmussen og Peter Freuchen. Tæt på Nordpolen oplever vi en fascinerende solformørkelse.

DR Ultra

15:15  

Thunderbirds II (4)
Thunderbirds II (4) Op fra dybet, del 2

15:35  

Wild Kratts (16)
Wild Kratts (16) Pindsvinefisk-eksplosion

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:10  

Junglebanden
Junglebanden

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Gumball I (9)
Gumball I (9) Selv om de har de bedste hensigter, ender det altid i ballade, når Gumball og vennen Darwin er på spil! I Gumballs fantastiske verden er der både fjollede bananer, en sød jordnøddepige og en led dinosaur - og så er der ALDRIG kedeligt!

17:15  

Adventure Time 6 - Spøgelsesfluen
Adventure Time 6 - Spøgelsesfluen

17:40  

Klassen - Magnus går i pigetøj (202)
Klassen - Magnus går i pigetøj (202)

17:50  

Klassen - En desperat joke (203)
Klassen - En desperat joke (203)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (8)
Chuggington (8)

15:10  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4) Bage kage

15:15  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

15:25  

Gurli Gris II (7)
Gurli Gris II (7) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4) Charlatanen

16:10  

Junglebogen (34)
Junglebogen (34) Modige Mowgli.

16:20  

Pyjamasheltene (21)
Pyjamasheltene (21)

16:35  

Paw Patrol III (22)
Paw Patrol III (22)

17:00  

Storm starter i skole (4)
Storm starter i skole (4) Nu har Storm gået i skole i to uger og kan selv køre i skole på sin nye cykel. I skolen skal man vænne sig til en masse nye ting. Man skal række fingeren op når man skal sige noget og man skal hjælpe med at rydde op efter man har spist. Når klokken ringer er det frikvarter hvor man skal løbe ned i gården og lege. Der er høns i skolegården som Storm og de andre børn kan fodre.

17:10  

Mathias skal i skole
Mathias skal i skole En dag kommer brevet endelig: Nu skal Matthias begynde i skolen! Men der er mange nye ting at vænne sig til - hans bedste ven Theis skal nemlig også flytte! Instruktion: Lars Gudmund Hansen.

17:35  

Sikker & Søn VI (4)
Sikker & Søn VI (4) Ringeklokken Sikker vil til ishockeykamp og øver sig i hangaren. Han kommer til at tage fejl af pucken og Søns nypudsede ringeklokke, så pludselig har de en ødelagt ringeklokke og kan ikke komme afsted. Sikker afprøver en masse skøre ting for at finde noget, der kan fungere som ringeklokke til Keglevognen.

17:45  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Skattejægerne 2011 (2)
Skattejægerne 2011 (2) Kan man ikke sælge genbrug i Danmark, kan man måske i Italien. Det erfarer Jan fra Svendborg Auktionerne, da en kvinde byder på alt det, de andre ikke vil have. Hun har nemlig en butik nord for Rom, hvor hun sælger brugte danske ting og sager til de italienske hjem. Lasse fra antikbutikken i Aabenraa tager til gengæld hele vejen til Hamborg i håb om at finde noget unikt til sin butik. Sendt første gang 11.01.11

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Guld i Købstæderne - Vordingborg (1:10)
Guld i Købstæderne - Vordingborg (1:10) Hvad er det maleri værd, som kunstneren Arthur Köpcke forærede en mand for at redde hans liv? Og hvor dybt skal opkøberne kigge i lommerne for at få fingrene i et Heerup maleri? Få svaret og hør om de mange Valdemarer der huserede i Vordingborg.

DR2

18:30  

Nak & Æd - et vildsvin i Polen (3:10)
Nak & Æd - et vildsvin i Polen (3:10) Det er februar og vinter i Europa. Jørgen og Nikolaj er rejst til Polen for at få ram på et vildsvin. Jagten foregår i hochsitz og i tusmørke. Herudover skal man sidde stille. Så udfordringerne er, om Nikolaj kan være stille nok. Og om Jørgen overhovedet kan se et vildsvin, hvis det kommer på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 11.10.2015

19:15  

Nak & Æd - en krage i Danmark (4:10)
Nak & Æd - en krage i Danmark (4:10) Det er forår i Danmark. Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Bjerregrav Mose. Her vil de prøve at få ram på en krage. Men krager både ser og hører godt. Derfor har de to venner allieret sig med den lokale kragejæger Kalle, som med lokkekrager og kragelyde skal hjælpe de to venner med at få en krage i gryden. Lykkedes missionen ikke, skal Nikolaj til gengæld kokkerere en nilgås. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 18.10.2015

20:00  

De rødhåredes hævn
De rødhåredes hævn Dansk reportage fra 2018 Jordbærhjelm. Tagbrand. Havde din mor et rustent søm i røven? Rødhårede må finde sig i øgenavne og myter om, at de er særligt hidsige, særligt snedige og upålidelige, særligt varme i sengen. Men nu tager vi verdens mest sjældne mennesketype under luppen og samler bl.a. mere end 50 danske rødhårede i et stort eksperiment. For er det ikke også rigtigt, at rødhårede er mere modige, mere kreative og tåler mere smerte end andre mennesker. Og vi giver ordet til kendte og ukendte rødhårede. Det er tid til de rødhåredes hævn. Sendt første gang 27.01.2018

DR3

18:05  

Line dater Norge (6:6)
Line dater Norge (6:6) Sidste chance. Line må træffe en beslutning. Er der en af fyrene, som hun swinger særlig godt sammen med? Hvad nu hvis der er flere, som hun swinger godt med? Eller hvad nu hvis der slet ikke er nogen, hun swinger med?

18:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Da Meg endelig fylder 18 år, øjner Quagmire muligheden for en ny romantisk erobring. Men Peter opdager, at forholdet mellem hans datter og hendes nye sleske ven blomstrer. De må skilles ad for enhver pris.

19:35  

Family Guy
Family Guy Det er thanksgiving, og familien Griffin har inviteret familien Swanson på middag. Lois beder Peter om at være hensynsfuld. Thanksgiving er en trist for tid for hr. og fru Swanson, da det er årsdagen for den dag, deres søn Kevin blev dræbt i Irak. Der venter dog dem alle lidt af et chok, for under middagen træder Kevin pludselig ind ad døren!

20:00  

Gør ikke dette hjemme (3:6)
Gør ikke dette hjemme (3:6) Seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, er tilbage med spektakulære og vilde eksperimenter, der som altid består af nogenlunde lige dele latter, galskab og masser af sprængstoffer. For at finde ud af, hvor meget last en bil egentlig kan tåle, må den vel fyldes med beton? Og bør en campingvogn egentlig ikke kunne bruges som båd? Torfinn vil også gerne finde en bedre måde at rydde gårdspladsen på, så han satser på en stor brandbil.

20:30  

Vores planet 2 (1:6)
Vores planet 2 (1:6) Afsidesliggende og øde øer kan tilbyde sikkerhed for nogle af verdens mærkeligste og mest sjældne væsner. Derfor kan det sjældne pygmædovendyr leve fredeligt på en idyllisk caribisk ø, mens en rugende albatros trives i en verden uden rovdyr. På Galapagos må de unge havleguaner til gengæld spæne for livet fra det øjeblik, de bliver udklækket, for ikke at blive ædt af slanger. På øen Zavodovski på kanten af Sydpolen risikerer halvanden million pingviner hver dag livet for at komme til og fra øen i det oprørte hav.

DR K

18:15  

München-massakren i 1972
München-massakren i 1972 Historien om angrebet under OL i München i 1972, hvor terrorgruppen 'Sorte September' brød ind i den olympiske by og tog en gruppe israelske atleter som gidsler. En katastrofal tysk befrielsesaktion endte med, at alle ni israelske gidsler blev dræbt.

19:00  

USA's forgyldte tidsalder (1:2)
USA's forgyldte tidsalder (1:2) I de sidste årtier af 1800-tallet blev befolkningen i USA fordoblet i løbet af en enkelt generation. Landet blev verdens førende producent af fødevarer, kul, olie og stål, tiltrak store udenlandske investeringer og kom ind på markederne i Europa og Fjernøsten. Samtidig steg uligheden, og det udløste en principiel debat, om regeringens rolle: skulle den beskytte den private ejendomsret eller beskytte arbejderne? Skulle den skabe økonomisk vækst eller økonomisk retfærdighed?

19:56  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Fantastiske Forvandlinger I - Oslo (6:6)
Fantastiske Forvandlinger I - Oslo (6:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen ud på en forunderlig rejse gennem nogle af Norges mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. Den gamle banegård danner i dag rammerne om Nobels fredspriscenter, mens en kedelig silo er blevet forvandlet til runde kollegieværelser. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er.

20:30  

Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (6:6)
Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (6:6) Bandeord er en stor del af vores sprog. Men ikke alle er begejstrede for ord som satans, fandeme og fuck. Men ødelægger bandeordene sproget, eller er det bare krydderi? Dansk er generelt under beskydning. Måske ligefrem truet. Af alt fra fremmedsprog og sjusk, til klichéer og bandeord. Entertaineren, Niels Hausgaard og rapperen, Per Vers går modersmålet efter i sømmene. For at finde ud af om dansk er døende, eller om det faktisk lever bedst i kaos. Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Sam & Cat I (4)
Sam & Cat I (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

MGP: Hit på 50 dage (2)
MGP: Hit på 50 dage (2)

18:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Signe og Helena (
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Signe og Helena ( De tre designtalenter Mathilde, Frida og Vannecia får i dag til opgave at skabe de bedste outfits til youtuberne Signe og Helena, som skal til Guldtuben. Og var det ikke fordi, Mathilde havde en irriterende fordel, ville det sikkert også være let nok.

19:00  

The Next Step IV (4)
The Next Step IV (4) Velkommen til junglen

19:20  

Sommerlejr (5)
Sommerlejr (5)

19:30  

Backstage II (4)
Backstage II (4) KO - PEG - NIKUS: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I fjerde afsnit får Skadestuen besøg af filmstjernen Nicolaj Kopernikus. Bitten påstår, der foregår mobning backstage og tager derfor initiativ til at lave et mobbeseminar med tillidsøvelser for børnene.

19:45  

Monica Chef - Festen (8)
Monica Chef - Festen (8)

20:05  

Quarx (12)
Quarx (12)

20:20  

Svampebob Firkant VIII (4)
Svampebob Firkant VIII (4)

20:45  

Limbo III (12)
Limbo III (12)

DR Ramasjang

18:10  

F for får V (6)
F for får V (6)

18:15  

Star Wars: Yodas nye beretninger (3:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (3:4) Angrebet på Coruscant

18:40  

Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4) Skywalkernes opgør

19:00  

Wild Kratts (8)
Wild Kratts (8) Edderkoppespindets hemmelighed

19:25  

Zorro (16)
Zorro (16) Sammensværgelsen

19:45  

Yakari IV (12)
Yakari IV (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kommissær George Gently (12)
Kommissær George Gently (12) Nordøstengland, 1968. Verden er i forandring, men den engelske overklasse har stadig magt. Det opdager George Gently, da en ung kvinde findes død på passagersædet af en forulykket bil, der tilhører den adelige familien Blackstone. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Hector Blackstone: Roger Lloyd Pack. Instruktion: Gillies MacKinnon.

DR2

21:00  

Et nyt hjerte: en chance til
Et nyt hjerte: en chance til Ni-årige Max er alvorligt syg af en hjertefejl, men helt ny teknologi kan give ham et nyt liv. Han er én af syv patienter, som vi følger i løbet af et år på The Freeman Hospital i Newcastle. Grundet mangel på organdonorer venter patienter i Storbritannien gennemsnitligt i over tre år på et donorhjerte. Metoden ex vivo perfusion gør det muligt at holde liv i organer udenfor kroppen, og for første gang følger et kamerahold den nye teknologi helt ind i operationsstuen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Strisserne i Delhi (2:2)
Strisserne i Delhi (2:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. Politiet forbereder sig på Holi-festivalen, hvor druk og kriminalitet stiger proportionelt. Ni dage inden festivalen må betjenten Arvind efterforske et brutalt mord på en 64-årig mand. Han er blevet dræbt med sværd under en parkeringsstrid. Men både politiet og retssystemet har få ressourcer at gøre godt med.

23:55  

Savnet (2:2)
Savnet (2:2) En ung kvinde er fundet død, og en anden er meldt savnet. Hvem står bag? Og hvor er den forsvundne pige? Politiinspektør Maja Silver graver i sine bysbørns liv for at finde svaret. Samtidig forsøger hun desperat at blive forsonet med sin egen datter. Maja Silver: Helena Bergström. Instruktion: Colin Nutley.

DR3

21:30  

Helt vild med Susan
Helt vild med Susan Den eventyrlystne Susan opdager, at den mand, hun forlod i Atlantic City, er blevet myrdet. Hun har et par uvurderlige øreringe, som morderen gerne vil fat i, og imens forsøger den noget mindre eventyrlystne Roberta at lade sig inspirere af Susans gåpåmod. Hun vil gå ret langt for at ligne den frimodige Susan, og det gør ikke arbejdet lettere for morderen. Roberta: Rosanna Arquette. Susan: Madonna. Dez: Aidan Quinn. Instruktion: Susan Seidelman.

23:10  

The Dressmaker
The Dressmaker "Jeg er tilbage, skiderikker". Med hævn i øjnene står den glamourøse kjolesyerske Tilly af bussen i sin fødeby, den tilbagestående udørk Dungatar. Tilly er i byen for første gang siden sin traumatiske barndom. Der er ting, der skal hævnes, men samtidig syr Tilly kjoler, som får mennesker til at blomstre, og som vender op og ned på livet i den støvede flække. Tilly: Kate Winslet. Molly: Judy Davis. Teddy: Liam Hemsworth. Instruktion: Jocelyn Moorhouse.

DR K

21:00  

Mænd ifølge kvinder (1:4)
Mænd ifølge kvinder (1:4) Det offentlige rum har i årtier været tilplastret af kvinder med strittende bryster og bare numser, men i dag har halvnøgne mænd også indtaget pladsen på reklamesøjlerne rundt omkring i bybilledet. I dette program ser vi nærmere på manden som sexobjekt - hvad gør han i dag for at være attraktiv og hvordan har hans udtryk og udseende forandret sig igennem tiden?

21:30  

Filmperler: The Assassin
Filmperler: The Assassin Den tiårige Yinniang bortføres af nonnen Jiaxin. Hun oplæres i kampsport og forvandles til en dygtig snigmorder med den opgave at myrde korrupte politikere. Men Yinniangs empati står i vejen for de koldblodige drab. Da hun fejler en mission, sendes hun tilbage til sin fødeby for at myrde guvernøren. Men han viser sig at være Yinniangs barndomskæreste, som det engang var meningen, hun skulle giftes med. Hou Hsiao-Hsiens billedskønne martial arts-film modtog instruktørprisen ved Cannes-festivalen. Nie Yinniang: Shu Qi. Tian Ji'an: Chang Chen. Instruktion: Hou Hsiao-Hsien.

23:15  

Rejseholdet (17)
Rejseholdet (17) En ung kvindelig psykologistuderende bruger en masse tid på at chatte på internettet - en dag aftaler hun at mødes med Romeo, og siden har ingen set hende. Nu er der gået et halvt år, og Rejseholdet bliver tilkaldt - men Ingrid vil have La Cour tilbage på holdet først. Mens der er opbrud på hjemmefronten hos både Fischer og IP, er Gaby og Johnny glade og forventningsfulde - de kigger på hus og skal snart have barn. Men så kommer Gaby til at stå i vejen, da en anholdt vil flygte. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Thomas Levin, Niels Vigild, Ann-Mari Max Hansen, Hanne Uldal, Karin Rørbech, Lisbet Lundquist, Fritze Hedemann, Lykke S. Michelsen, Sebastian V. Ottensten, Jannik Johansen, Elisabeth von Rosen m.fl. Manuskript: Ola Saltin, Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Morten Søborg, dff. Scenografi: Kirsten Koch og Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 30.12.01

DR Ultra

21:00  

Riisings flotte talkshow I (8)
Riisings flotte talkshow I (8) Der findes næppe noget flottere end en fredag aften i selskab med et flot stykke mandfolk som Jacob Riising. I sit helt eget flotte talkshow tager han og et stort flot børnepublikum imod kendte, flotte gæster til løs snak, underlødige konkurrencer og højtråbende adfærd. Denne uge taler han med musiker og skuespiller Martin Brygmann samt tv-vært Sofie Linde om de voldsomme fobier, de begge lider af. Og Jacob har besluttet sig for at hjælpe dem i deres nød. Men også et storslået musikalsk øjeblik bliver det til, når Martin og Sofie sammen giver den gas i "Gæt et hit".

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Liget under gulvet (3:3)
Taggart: Liget under gulvet (3:3) David Balfours ni måneder gamle nevø er blevet kidnappet. Gerningsmanden er tilsyneladende ude efter den erstatning, som Balfour har fået udbetalt efter at have siddet i fængsel for et mord, han ikke har begået. Det var Taggart, der sendte Balfour bag tremmer, og efter to forgæves forsøg på at fange kidnapperen føler han sig personlig ansvarlig for barnets liv. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Dr. Stephens: Robbert Robertson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.

00:50  

Hun så et mord (55)
Hun så et mord (55) Jessicas skuespillervenner Julian Lord og Maggie Tarrow har fundet sammen på scenen igen. Men en mystisk besked gør Maggie så rystet, at hendes dublant, Barbara, må tage over på premiereaftenen. Det bliver afslutningen på en lovende karriere...

01:35  

Mord uden grænser (6:8)
Mord uden grænser (6:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Da dansk politi ankommer til den ulovlige hønsefarm, er bygningen sat i flammer og mange af tvangsarbejderne er brændt inde. De overlevende efterlader ingen tvivl; dette var moderne slaveri af værste slags. Men de fleste beviser går tabt i flammerne og den eneste sammenhæng til Loukauskis er nu Poquelins materiale. Men Poquelin er bange og lider af posttraumatisk stress efter at være blevet tortureret. The Team får fat i en telefonsamtale mellem Maria og hendes mor Iris Gabler, og endelig findes en forbindelse mellem Loukauskis forretninger og mordforsøget på Jackie. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDFE i samarbejde med bl.a. DR.

02:35  

Bonderøven 2014 (9)
Bonderøven 2014 (9) Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer. Sendt første gang 13.03.14

03:05  

Kender du typen 2014 (12)
Kender du typen 2014 (12) Normalt besøger Kender Du Typen? kun én bolig, men i aften er programmet to forskellige steder i Danmark på samme tid. Mens Anne Glad og Christian Grau befinder sig i Vanløse, tager et kamera på rundtur i hovedpersonens barndomshjem og sender billeder til de to livsstilseksperter af blandt andet en 30-40 år gammel familieopskrift. Måske er det nøglen til at regne ud, hvem der er hovedpersonen? Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 01.09.14

03:50  

Danmarks skønneste hjem - Nordjylland (7:10)
Danmarks skønneste hjem - Nordjylland (7:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften skal vi til Nordjylland. I Skagen skal vi se et klassisk Skagenshus, i Storvorde et nybygget slot og i Struer skal vi se indenfor i en gammel proprietærgård.

DR2

01:25  

Sex-skandalen i FN
Sex-skandalen i FN Det amerikanske magasin Frontline undersøger anklager om, at fredsbevarende FN-tropper har misbrugt flygtninge seksuelt. Den prisvindende britisk-iranske journalist Ramita Navai følger sporerne fra Bosnien over Congo til Den Centralafrikanske Republik, og taler med ofre, vidner samt embedsmænd fra De Forende Nationer.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Min fars selvmord
Min fars selvmord Den britiske rapper 'Professor Green' tager på en personlig rejse for at afdække, hvorfor hans far tog sit eget liv for syv år siden - og hvorfor selvmord er den mest udbredte årsag til dødsfald blandt britiske mænd under 45 år.

02:40  

Line fikser kroppen (3:6): Maven
Line fikser kroppen (3:6): Maven Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line lærer 'intuitiv spisning' af den britiske instagrammer Bodyposipanda og hun gennemfører et grundigt helbredstjek, men kan hun slippe af med den dårlige samvittighed når hun spiser junk, men samtidig skal være sund?

03:05  

Line fikser kroppen (4:6): Underlivet
Line fikser kroppen (4:6): Underlivet Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line vil give fissen sin drømmeuge! Hun får tips til at komme i kontakt med sin fisse, sætter onanialarmen til tre gange om dagen, møder en tidligere pornoskuespiller og ser et helt almindeligt par have rigtig sex.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:15  

Idioterne
Idioterne En gruppe unge i et Søllerødkollektiv er idioti-dyrkere. De prøver at smide hæmningerne og finde instinkternes skjulte sider frem, udfra en ide om, at det er sundt at spasse. Men er det egentlig så let at blive en ægte idiot? Så optages Karen, en naiv og godlidende sjæl, der bærer på en stor sorg, i gruppen af praktiserende, men langt fra udlærte idioter. Karen: Bodil Jørgensen. Stoffer: Jens Albinus. Susanne: Louise Hassing. Henrik: Troels Lyby. Jeppe: Nikolaj Lie Kaas. Ped: Henrik Prip. Miguel: Luis Mesonero. Josephine: Louise Mieritz. Axel: Knud Romer Jørgensen. Nana: Trine Michelsen. Katrine: Anne-Grethe Bjarup Riis. m.fl. Manuskript: Lars von Trier. Cheffotograf: Lars von Trier. Instruktør asst. fotograf: Kristoffer Nyholm, Jesper Jargil, Casper Holm. Produktion: Zentropa Entertainments Aps og DR TV.

02:05  

Lykke-eksperimentet
Lykke-eksperimentet Den østrigske designer, Stefan Sagmeister, har alt, hvad han ønskede sig. Han bor i New York og har succes med at designe pladecovers til Rolling Stones, Jay-Z og Talking Heads. Men noget fortæller ham, at livet må have mere at byde på. Kan man nydesigne sin personlighed og træne sig selv til at blive gladere? Han gennemfører tre kontrollerede eksperimenter med meditation, terapi og narko. Men det virkelige liv forvirrer begreberne. Kunst, sex, kærlighed og død viser sig umuligt at frigøre sig fra.

03:40  

Monopolets Helte - Poul Nesgaard
Monopolets Helte - Poul Nesgaard Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Første monopolhelt er Poul Nesgaard, som aldrig har været nem at blive klog på. På tv var han indsmigrende over for fjenderne og en opblæst idiot over for dem vi måske godt kunne lide. Det er Poul Nesgaards skyld, at vi aldrig kan være sikre på hvad det er vi ser på tv. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 21.09.08

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOENDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0816000506