Tønder
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 19. oktober 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 19. oktober 2018

DR1

01:15  

Hun så et mord (87)
Hun så et mord (87) Jessica har lovet at holde øje med sin niece Jill, der har droppet skolen for at rejse rundt med en gruppe rodeo-cowboys. Da en lokal rodeo-læge omkommer under en mistænkelig brand, er det Jessica, der må redde trådene ud.

02:00  

Bonderøven 2016 (11)
Bonderøven 2016 (11) Der er liv og glade dage på Kastaniegården. 11 ællinger er blevet udruget, de 9 af en skruk høne, og 2 af en løbeand. Kalven Peter går på græsmarken og brøler, fordi den er blevet skilt fra sin mor et kort øjeblik, idet Frank er begyndt at malke Leonora, mens hun står i stalden. Johan og Alma hjælper med at plukke jordbær i køkkenhaven. Og i stuehuset arbejder Frank med at lægge gulv af fyrrebrædder, han har hentet på et nedrivningsprojekt.

02:30  

Kender du typen 2013 (8)
Kender du typen 2013 (8) I Kender du Typen? tager Mads Steffensen og de to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau på besøg hos en person, der står i Kraks Blå Bog. Det er også en person, som kan hoppe i sjippetov i stilethæle og som synes, at en udstoppet ræv er smuk. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 23.01.13

03:10  

Hammerslag (4:10)
Hammerslag (4:10) Hammerslag er taget til København, hvor mæglerne bliver udfordret med en lejlighed i henholdsvis Nordvest-kvarteret og på det ydre Nørrebro. Selvom boligerne ligger ganske tæt på hinanden er kvadratmeterprisen dog ikke just den samme - og det tager fusen på mæglerne. Og som om det ikke var nok, så venter endnu en joker i Nordhavnens nye bydel, hvor der skal sættes pris på en liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

03:55  

Skattejægerne 2013 (6)
Skattejægerne 2013 (6) Jesper Bo er taget på besøg hos "Pallemanden" i Fjenneslev, hvor der er en hel lade fyldt til randen med gamle loppefund. Den store bunke af antikviteter gemmer på det ene gode fund efter det andet. I Svendborg har Jan Helmer forladt auktionshuset for at tage ud og kigge på malerier til den kommende auktion. Men det maleri, han synes bedst om, er ejeren ikke så villig til at sælge. Peter Ry er ude og kigge efter møbler til sin butik i et dødsbo. Han ved ikke, hvad der venter ham, men heldigvis byder husets kontor på en positiv overraskelse. Sendt første gang 03.04.13

04:25  

Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (4:5)
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (4:5) Kokken Thomas Herman og byhave-eksperten Marie Hertz besøger Århus Havn. Her ligger Danmarks største byhave, hvor flere hundrede århusianere dyrker deres egne grønsager. De to værter for lov at stjæle fra bedene og møder nogle af havens dyrkere, der har fået jord under neglene, selvom de bor i byen. Marie står også over for sin hidtil største opgave, når hun skal forvandle en gammel båd til et stort bed med strandurter. Thomas skal lære at lave et vertikalt bed af en europalle og lave aftensmad med alt godt fra havet og haven.

04:55  

Gintberg på Kanten - Bolbro
Gintberg på Kanten - Bolbro På sin tur rundt i forstadslandet svinger Jan Gintberg i denne uge forbi Bolbro ved Odense. Her møder han blandt andre en shaman, som synger duet med sin hund, en 85-årig, der har verdensrekorden i længdespring, og så finder Jan ud af, at bestselleren hos bageren er et... røvhul. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

05:22  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Frilandshaven (8:8)
Frilandshaven (8:8) Nutidsbed og honninghøst Jørgen Skouboe har fremstillet sin helt egen honningpresser, hvormed han laver sin første håndrørte pollenhonning. Anne Hjernøe bruger honningen i en jordbærkoldskålsis. Derudover står udekøkkenets menu på lynsteg tun med edamame bønner og friske krydderurter fra nutidsbedet. Sendt første gang 05.07.09

06:00  

Bag Danmark med Tobias - Thorupstrand
Bag Danmark med Tobias - Thorupstrand Tobias tager til Thorupstrand ved den jyske vestkyst, hvor der stadig er fuld gang i fiskeriet. Og det er takket være Thomas Højrup, som er foregangsmand for byens kystfiskerlaug. Uden Thomas ville det være småt med fiskeri i Thorupstrand, så sammen med de lokale bager Tobias en helt særlig kage, som går helt i fisk...

06:30  

Søren Ryge besøger Lis og dyrene
Søren Ryge besøger Lis og dyrene Hun bor på en rigtig bondegård med køer, kalve, hest, får, ged, høns, hund og katte. Og hun passer selv det hele. Vi følger Lis' arbejdsdag, som den foregår 365 dage om året. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 22.09.05

07:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:45  

Guld i Købstæderne - Middelfart (9:10)
Guld i Købstæderne - Middelfart (9:10) Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt? Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart.

DR2

01:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:30  

Det franske politi indefra (12:12)
Det franske politi indefra (12:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Kina - et korrupt land
Kina - et korrupt land Man siger, at magt korrumperer, og at absolut magt korrumperer endnu mere. I Kina, hvor de lokale kommunistiske embedsmænd hersker enevældigt, og alt fra flytning til at få et barn nummer to kræver tilladelse, har korruptionen nået uanede højder. I erkendelse af, at den offentlige vrede over korruptionen truer det kommunistiske partis legitimitet, har præsident Xi Jinping siden, han kom til magten i 2012, iværksat et hav af undersøgelser. 300.000 embedsmænd er hidtil blevet straffet, herunder politbureaumedlemmet Bo Xilai. Men er det nok til at redde systemet?

08:55  

Beskidt guld
Beskidt guld Guld er både en sikker investering og et symbol på rigdom, men for en høj pris. Metallet udvindes under slavelignende forhold, og minedriften er blevet forbundet med alt fra finansiering af borgerkrige i Afrika til at forårsage miljøkatastrofer i Latinamerika. Markedet for guld er enormt, men 70 procent af verdens produktion handles af et eneste land, Schweiz. Guldindustrien har været beskyttet af den schweiziske stat i mere end et århundrede, som derfor har en lang tradition for at vende det blinde øje til.

DR3

01:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:45  

Stephen Hawkings univers: Stamceller
Stephen Hawkings univers: Stamceller Stamceller har været genstand for stor debat for vores generation. Disse 'tomme' celler kan blive til alt - lige fra hjerne til hår. Kan vi styre dem, kan de blive et slags reservelager for kroppen, når den går i stykker. Anført af en af videnskabens pionerer, tager Stephen Hawking os med på en rejse ind i denne verden for at udforske, hvad stamceller præcis er, og hvordan de kan bruges eller misbruges.

02:25  

Mennesket vs. AI
Mennesket vs. AI Selvkørende biler, autonome droner og digitale assistenter som Siri. Vi er omgivet af kloge maskiner, der overtager flere og flere opgaver, som normalt varetages af mennesker. Det stiller store eksistentielle og etiske spørgsmål til skaberne af den kunstige intelligens. Hvilke værdier og begrebsforestillinger bygger forskerne ind i deres skabninger? Hvorfor er mennesker så vilde med at skabe en ny art, der risikerer at overflødiggøre dem selv? Hvad vil vi vinde, og hvad vil vi tabe?

03:25  

X Games Sidney
X Games Sidney

DR K

00:55  

Goya's Ghosts
Goya's Ghosts Omkring år 1800 bliver den spanske maler Goya berømt for sine farverige portrætter af hoffet og berygtet for sine barske skildringer af krigen og hverdagslivet. Den smukke Inés bliver hans muse, men snart falder hun i kløerne på inkvisitionen, der med grusomme midler vogter over den katolske tros renhed. Goya søger hjælp hos sin snu, men tvetydige ven Lorenzo, der er en af inkvisitionens magtfulde mænd. Lorenzo: Javier Bardem. Inés/Alicia: Natalie Portman. Goya: Stellan Skarsgård. Instruktion: Milos Forman.

02:40  

At være menneske (2:3)
At være menneske (2:3) Hver og en af os er én blandt syv milliarder andre mennesker på kloden, men hvad vil det sige at være menneske? Den verdensberømte, franske fotograf Yann Arthus-Bertrand bringer os på en betagende rejse verden rundt for at opleve mennesker og landskaber, der er anderledes end vores. Det er historier fulde af kærlighed og glæde såvel som af had og vold, men selv om de sociale og økonomiske betingelser er så forskellige, så har vi måske alligevel noget tilfælles med alle de andre syv milliarder.

03:35  

Chanel versus Schiaparelli
Chanel versus Schiaparelli At Coco Chanel er det 20. århundredes største navn indenfor kvindemoden virker oplagt i dag. Men sådan har det ikke altid været, for i slutningen af 1920'erne fik Chanel en alvorlig konkurrent til titlen som 'dronningen af haute couture' af den lige så berømte og beundrede italiensk-franske designer Elsa Schiaparelli. Deres stil var diamentralt modsat, men henvendte sig til det samme klientel. Af det udsprang den skarpeste rivalisering i modens historie - men også de største nybrud.

04:30  

Lagerfeld versus Saint-Laurent
Lagerfeld versus Saint-Laurent Modeskaberne Karl Lagerfeld og Yves Saint-Laurent var begge ekstremt talentfulde og komplekse personligheder, der prægede moden og haute couturen gennem et halvt århundrede. På den måde kom de til at repræsentere ændringerne i det franske samfunds moral og livsstil fra 1950'erne til årtusindskiftet. Og så var de to ambitiøse og kreative mænd også rivaler!

05:25  

Dagens sang: Do-re-mi
Dagens sang: Do-re-mi - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (48:56)
Taxa (48:56) Finn får en underlig mistanke, da en pensionist har meget travlt med at komme afsted i hans taxa - han beslutter at blande sig, men situationen er ikke helt så simpel, som den ser ud til. Peter får alvorlige problemer, efter han har taget mod hjælp fra Herman, som strammer grebet. Mike får stof til eftertanke, da han får en ung læge op, som er gået amok på en operationstue, og Lotte beslutter at købe den nye lejlighed og tage værtshuset med i handlen, men så stikker nogen en kæp i hjulet. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Gyrd Løfqvist, Jane Jeppesen, Henrik Prip, Lars Knutzon, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Max Hansen, Peder Wilhelm Jørgensen og Niels Bender. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (49:56)
Taxa (49:56) René lokker Andreas med som chauffør, da han får bestilling på en ret speciel polterabend, som kører helt af sporet. Birgit og Finn er ved at blive enige om at flytte sammen igen, da Finn bliver nødt til at fortælle noget, han har holdt skjult. Peter må mødes med Herman og gå med på en aftale, som vil underminere Krone-Taxa, som tak for hjælpen. Imens fejrer Lotte, sammen med de andre piger, overtagelsen af lejlighed og værtshus, uden de aner, hvem der står bag, at aftalen kom i hus. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon, Jesper Asholt, Torben Jensen, Nicolaj Kopernikus, Thomas Levin, Michael Asmussen, Laura Christensen og Vibeke Ankjær. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Det er i dag et vejr
Dagens sang: Det er i dag et vejr - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (46)
Grizzy og lemmingerne (46)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (47)
Grizzy og lemmingerne (47)

06:15  

Thunderbirds (25)
Thunderbirds (25) Undercover

06:35  

Wild Kratts (24)
Wild Kratts (24)

07:00  

Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8)
Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8) Hjalte og Tjelle skal i dette program udfordres i deres spejderevner! De skal duellere i disciplinen Vandhatten og så skal de se, hvem af de to, der hurtigst kan bygge en tømmerflåde. Og taberen af dagens dueller - ja, han skal have snobrødsdej i underbukserne.

07:10  

Klassen - Mord i kælderen (248)
Klassen - Mord i kælderen (248)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Adventure Time 6 - Mørkelilla
Adventure Time 6 - Mørkelilla

08:10  

Adventure Time 6 - Valnødder og regn
Adventure Time 6 - Valnødder og regn

08:35  

Adventure Time 6 - Jermaine
Adventure Time 6 - Jermaine

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (6)
Den fortryllede karrusel (6) Gertrude får sig en forskrækkelse

05:15  

Søpapegøjernes ø II (23)
Søpapegøjernes ø II (23) Et dybere dyk

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Miniby

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Husk at se med om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er!

06:00  

Chuggington (18)
Chuggington (18)

06:10  

Morten Skildpadde II (15)
Morten Skildpadde II (15) Skovtur og Agernbanen + Sagen om den forsvundne kasket

06:35  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Store sten

07:05  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

07:15  

Astrid - Astrid er storesøster (5)
Astrid - Astrid er storesøster (5) Astrid og Adrian skal til tandlægen Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Hun er også så stor, at hun har en løs tand. Tanden er meget løs. Astrid håber, at den snart går helt løs, men først skal Astrid med Adrian til tandlægen. Adrian har aldrig været til tandlægen før, men det har Astrid

07:20  

Mini MGP Musik-værkstedet (3)
Mini MGP Musik-værkstedet (3)

07:30  

Kasper og Sofie på vinterferie
Kasper og Sofie på vinterferie Kaspers mor har for travlt til at holde ferie i Spanien, så han tager med Sofie på skitur, og det bliver sjovt som sædvanligt, når de to er sammen. De er nemlig verdens bedste venner og har lovet hinanden, at intet skal skille dem ad. Men Kasper bliver urolig for, at hans forældre skal skilles, fordi de skændes. Sofie synes han opfører sig underligt, og da hun møder Peter, som er en haj til at stå på ski, bliver Kasper jaloux - og så må de to venners tøjdyr rede trådene ud.

08:40  

Cirkus Summarum 2014
Cirkus Summarum 2014 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkus show for hele familien. Her får du skønne sange, farlige luftnumre, poesi, skøre klovnenumre og ikke mindste sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Motor Mille, Kristian fra Ramasjang Mysteriet og Rosa fra Rouladegade. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkus orkester bestående af DR Big Band.

 
DR1

09:45  

En ny begyndelse (11)
En ny begyndelse (11) Elizabeth beder Regina forlade Ash Park, men Regina har ikke opgivet sit håb om at slå kløerne i George. Samtidig fortæller Anna Gino, at hun venter sig. Hvad skal de stille op med barnet?

10:30  

Auktionshuset (1:10)
Auktionshuset (1:10) Drømme, forretning og følelser går hånd i hånd i et af Danmarks ældste auktionshuse Bruun Rasmussen. Her regerer husets herre og ejer, Jesper Bruun Rasmussen, der arvede hammeren af sin far i 1985 og har haft sin gang i huset i 50 år. Hammeren, specielt indkøbt af Arne Bruun Rasmussen i 1948, har indbragt huset millioner af kroner og på trods af en rivende udvikling indenfor online salg - trives den i bedste velgående når der afholdes auktion i Bredgade. Sammen med sine børn Frederik og Alexa, der en dag kommer til at overtage et af Europas største auktionshuse, forsøger Jesper at fastholde historien, traditionerne og ikke mindst værdierne. I programrækken følger vi Jesper Bruun Rasmussen, Frederik og Alexa arbejde sammen og hver for sig for at videreføre husets værdier om viden og troværdighed alt imens husets kyndige eksperter rejser land og rige rundt for at indsamle de helt unikke og værdifulde emner i de private hjem - for derefter at sælge dem til rette pris ved næste auktion. Auktionshuset er også afhængige af, at danskerne kommer og får vurderet deres arvegods og indleverer dem til salg på auktion og der er med garanti enten stor skuffelse eller glæde når landets ypperligste eksperter får danskernes sager under luppen.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (72)
Antikkrejlerne med kendisser (72) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:50  

Obama fra Bronx
Obama fra Bronx Tænk hvis man en dag så sig i spejlet og så, ikke sig selv, men verdens mægtigste mand. Det skete for Louis Ortiz, da han i 2008 barberede sit fipskæg af, kiggede i spejlet og pludselig ikke så den sædvanlige midaldrende, arbejdsløse puertoricanske familiefar fra Bronx, men i stedet så håb, forandringer og penge. Siden har Ortiz forsøgt at leve af sin forbløffende lighed med præsident Obama.

10:50  

Smag på Etiopien med Anthony Bourdain
Smag på Etiopien med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:30  

Smag på Chicago med Anthony Bourdain
Smag på Chicago med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Chicago.

DR3
DR K

09:20  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Dusja og Erik blev forelsket i hinanden i Nazi-Tyskland under 2. verdenskrig. Hun var tvangsdeporteret østarbejder, og han var som arbejdsløs blevet sendt til Tyskland af sin danske fagforening. I april 45 lykkedes det Erik under dramatiske omstændigheder at få Dusja smuglet ud af Tyskland til Danmark på falske papirer. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

10:00  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De var unge og voksede op under den kolde krig. I 70'erne blev de kommunister, men i løbet af 80'erne brød deres billede af verden sammen. I programmet møder vi 4 tidligere kommunister der oplevede "murens fald" for 26 år siden i Berlin.

10:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

11:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

09:00  

Det magiske hus
Det magiske hus I animationsfilmen 'Det magiske hus' bliver en lille kat forladt af sin ejer og søger ly i et stort, mærkeligt hus under et uvejr. Killingen bliver modtaget med åbne arme af husets beboer; den rare tryllekunstner ved navn Laurits, som har fyldt sit hjem med små robotter og alskens tingeltangel. Laurits døber sin nye ven Torden og beslutter sig for at bruge det ejerløse dyr i sine trylleshows. Tryllekunstnerens gamle kanin og mus er dog ikke glade for deres nye værelseskammerat, så de begynder at lægge planer for, hvordan de skal få sendt den lille kat på gaden. Men Torden er ikke sådan at slå ud!

10:20  

Grizzy og lemmingerne (16)
Grizzy og lemmingerne (16)

10:30  

Klassen - Signe får hjemve - del 1 (165)
Klassen - Signe får hjemve - del 1 (165) Klassen skal overnatte på skolen for at øve sig til skolerevyen. Signe er ansvarlig for revyens dansenummer, men hun har et lille problem. Hun tør nemlig ikke sove på skolen, fordi hun ofte får hjemve. Og det er altså ret pinligt. Derfor forsøger hun at komme ud af overnatningen uden at afsløre, at hun døjer med hjemve. Det er bare svært, når de andre nu regner med hende til det store dansenummer.

10:40  

Klassen - Signe får hjemve - del 2 (166)
Klassen - Signe får hjemve - del 2 (166) Signe overtrumfer sin frygt for at sove ude og møder op til overnatning på skolen. Alt går fint, og hun og de andre piger får øvet på dansenummeret til revyen. Men da mørket falder på, kommer hjemveen snigende. Og det bliver ikke bedre af, at Mads konstant prøver på at forskrække pigerne. Signe må nu gøre op med sig selv, om hun kan overvinde hjemveen, eller om det er bedre at tage hjem.

10:50  

Klassen - Alle hader dig (167)
Klassen - Alle hader dig (167) Klassen er begyndt at spille et nyt spil på mobilen, der hedder Rockamuffin. Bertram scorer lynhurtig toppoint i spillet til stor frustration for de andre, som ikke kan følge med. Og ikke nok med det, så er Bertram også en vildt dårlig og skadefro vinder. Derfor begynder der pludselig at tikke lede beskeder ind på hans telefon. En vil nemlig have ham ned med nakken. Men hvem?

11:00  

Klassen - Nye kærester (168)
Klassen - Nye kærester (168) Martine og Mads har besluttet sig for at blive kærester, da de som klassens populære dreng og pige vil være det perfekte par. Det er bare ikke alle, der synes, at det er en god ide. Faktisk er Esther dybt misundelig, da hun selv er forelsket i Mads. Derfor sætter hun sig for at gøre alt for at skille det nybagte drømmepar fra hinanden, så hun selv kan få fingrene i Mads. Men vil hendes plan lykkes?

11:10  

Klassen - Tæsk i skolegården (169)
Klassen - Tæsk i skolegården (169) Tobias er vidne til, at de store drenge fra skolen er i gang med at give en lille dreng tæsk. Og da der ikke er en voksen til at gribe ind, beslutter han sig for selv at tage affære. Nogen må jo forsvare den lille dreng! Men det skulle han aldrig have gjort, for pludselig er de store drenge efter Tobias, som ikke kan færdes trygt på skolens område mere i frygt for at få bank.

11:20  

Klassen - Sviner på Insta (170)
Klassen - Sviner på Insta (170) Sif keder sig, da hun ikke må komme med Josefine og Mathilde til bøjletandlægen. Derfor fordriver hun tiden på Instagram og efterlader en kommentar under et af Josefines billeder. En kommentar der bestemt ikke falder i god jord hos hverken Josefine eller de andre piger i klassen. Derfor er Sif pludselig enormt upopulær blandt kammeraterne, der ikke kan forstå, at der er tale om en kæmpe misforståelse.

11:35  

Klassen - Hold dig væk! (171)
Klassen - Hold dig væk! (171) Bertram har haft travlt med sin Youtube kanal og har derfor ikke fået plejet sine venskaber. Derfor føler han sig pludselig alene. Da han forsøger at joine de andre drenges Barca klub, bliver han afvist. De vil nemlig ikke have folk med, der ikke kender til fodbold. Men Bertram tager ikke et nej for gode vare. Han vil have hævn! Især da han finder ud af, at Tobias godt må være med i Barca klubben.

11:45  

Klassen - Dårlig hårdag (172)
Klassen - Dårlig hårdag (172) Sif bliver drillet med sit røde hår. De store drenge synes nemlig, det er sjovt at kalde hende både Pippi og Jordbærhjelm. Det er hun godt og grundigt træt af, og derfor beslutter hun sig for at gøre noget ved problemet. Hun vil farve sit hår! Det synes Mathilde bare ikke er en særlig god ide, og derfor gør hun, hvad hun kan for at få Sif til at indse, at hendes røde hår er flot og unikt. Men vil Sif indse det?

11:55  

Klassen - Den hemmelige blog (173)
Klassen - Den hemmelige blog (173) Klassen deltager i en konkurrence, hvor de skal skrive en stil. Den bedste stil vil blive udgivet, og det betyder alverden for Aida, som vil gøre alt for at vinde konkurrencen. Problemet er bare, at hun ikke aner, hvad hun skal skrive om. Derfor søger hun hjælp på Google og får til sidst afleveret en god stil. Det tyder bare på, at en anden i klassen har afleveret den samme opgave. Har en af dem snydt?

DR Ramasjang

10:20  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

10:35  

Vitello - bliver forretningsmand (4)
Vitello - bliver forretningsmand (4) I fjernsynet hører Vitello om en smart fyr, der har tjent en million kroner ved at købe billigt og sælge dyrt. Så nu skal Vitello og hans venner bare lige finde noget billigt der kan sælges...

10:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Statuen af prinsen

11:00  

Junglebogen (19)
Junglebogen (19) Ekspert i junglen.

11:10  

Lille Roy (15)
Lille Roy (15) Lille kulørte Roy

11:25  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

11:30  

Gurli Gris II (5)
Gurli Gris II (5) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

11:35  

Den lille prinsesse (15)
Den lille prinsesse (15) Den lille prinsesse er så stolt af det plaster, hun har fået på, fordi hun slog sit ben. Hun synes, hun har været meget tapper, og hun prøver at lære generalen at være lige så tapper.

11:50  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

12:30  

Kender du typen 2013 (9)
Kender du typen 2013 (9) Kender Du Typen? besøger i aften en person, der elsker klassisk dansk design, har sikret kælderen mod skybrud og spiller klaver. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at gætte, hvem der hellere vil have rugbrød med ost end croissant til morgenmad. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 30.01.13

13:10  

Hammerslag (5:10)
Hammerslag (5:10) Hammerslag begynder i denne uge i Skodsborg nord for København, hvor mæglerne kommer på glatis fra start. Og det bliver ikke lettere at gætte prisen på de to næste boliger. Først venter nemlig en gennemrenoveret lejlighed på Frederiksberg, hvor der ikke er sparet på noget som helst, før der sluttes af med et rækkehus i de eftertragtede Kartoffelrækker ved søerne. Vært: Christian Degn

13:55  

Gintberg på Kanten - Klampenborg
Gintberg på Kanten - Klampenborg Jan Gintberg har taget turen op ad Strandvejen til forstaden Klampenborg nord for København. Her møder han blandt andet ejendomsmægleren med Danmarks dyreste hus til salg, hestefolket på Klampenborg Galopbane, og så er han med til at uddrive en ånd fra en villa sammen med en clairvoyant. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

14:30  

Bergerac: Leg med ilden
Bergerac: Leg med ilden Finansfyrsten sir Antony Villiers er under mistanke for grov insiderhandel, og handelsministeriet retter blikket mod hans kontorer på Jersey. Bergerac får ordrer på at bistå ministeriets embedsmænd, men Villiers når at ødelægge alle beviser, inden politiet kan få fingre i dem. Videre efterforskning fører Bergerac til naboøen Sark, men kan han få ram på den glatte finansmand?

DR2

12:15  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (4:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (4:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (4:6) Nordvision fra Norge.

12:45  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (5:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (5:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (5:6) Nordvision fra Norge.

13:15  

Hjem for mange millioner (4:4)
Hjem for mange millioner (4:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser til samme pris. Denne gang går turen forbi Mayfair, der er et af Londons allerdyreste nabolag. Her er ejendomspriserne steget med 150 procent over det sidste årti.

14:00  

Spis op! - en historie om madspild
Spis op! - en historie om madspild Filmmagerne og madelskerne Jenny og Grant dykker ned i spørgsmålet om madspild fra landbruget over detailhandlen og til de mørkeste hjørner af deres eget køleskab og fryser. De bliver chokeret over omfanget af god mad, der bliver smidt ud alene i Nordamerika, og sværger at holde op med at købe dagligvarer hos købmanden og i stedet udelukkende leve af kasserede fødevarer.

DR3

12:40  

Lovleg - Efterårsferie (8)
Lovleg - Efterårsferie (8) Funnhild og Sara har ferie. (Alarm. Ferie: Flere job end job?)

14:55  

Svært begavet (3:4)
Svært begavet (3:4) Da Mette var barn blev hendes IQ testet til at ligge over 150. Nu skal hun testes igen for at se, om hun kan komme ind i 999 Society, som er en klub for den klogeste promille af befolkningen. August har sidste dag på højskolen Testrup, hvor et af hans mål var ikke at virke som en Kloge-Åge. For Jens er detaljer og symmetri altafgørende, når det gælder materielle ting. Han har ledt efter den perfekte taske i næsten 10 år, og nu er jagten sat ind igen. Kamma er til Mensas årsmøde, men de mange mennesker bliver alt for meget for hende.

DR K

12:40  

Danmark Ekspeditionen (4:5)
Danmark Ekspeditionen (4:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. Kronprins Frederik har sluttet sig til ekspeditionen, og han har ikke glemt, hvordan man kører med hundeslæde. TV-lægen Peter Qvortrup Geisling får et problem, der skal klares med nødhjælpskassen: Han har tabt en tandkrone! Ekspeditionen har nu været af sted i mange uger, så duften i soveposerne er ved at være lidt speciel. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 09.11.06

13:10  

Danmark Ekspeditionen (5:5)
Danmark Ekspeditionen (5:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. I 1907 endte dramaet i en tragedie en kold og mørk decemberdag. Deltagerne i DR's ekspedition er tæt på målet - men de er også ved at være slidt ned. Ekspeditionsdeltagerne tager afsked med Kronprins Frederik, inden de kører ind på forsvarets nordligste bastion, Station Nord, til et længe savnet brusebad. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 16.11.06

13:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse om store og mindre begivenheder i sidste århundrede. Vi kan se Tvindmøller, Gorbatjov på Den Røde Plads, Eros på Picadilly, Kongeligt metalbryllup, Dirch Passer som Fru Buch og pigerne med Byens Bedste Bryster. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 05.04.01

14:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede. Se Akihito hos Margrethe, Japansk luftangreb, Concorden første lufttur, algang i København, Lisbeth Dahl i audiens hos Lily Broberg og Tommy Kenter som nervøs ubådskaptajn. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 19.04.01

14:40  

Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5)
Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5) I dag er Esbjerg Danmarks femte største by, og havnen er en af landets absolut vigtigste eksporthavne. Men hverken havnen eller byen havde eksisteret i dag, hvis ikke vi havde tabt krigen i 1864. At Esbjerg findes er en af 1800-tallets helt store bedrifter! Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

DR Ultra

12:05  

Klassen - Hvem skriver Tobias med? Del 1 (174)
Klassen - Hvem skriver Tobias med? Del 1 (174) Tobias har mødt en dygtig gamer Jeppe i WoW. Jeppe mener at Tobias er god nok til at joine et guild for unge talenter, hvor han kan blive betalt for at spille. Men Jeppe er måske ikke helt den han udgiver sig for at være, og pludselig står Tobias i ubehagelig situation.

12:15  

Klassen - Mere selvtillid (176)
Klassen - Mere selvtillid (176) Tobias synes, at Signe er ret sej, fordi hun aldrig bekymrer sig om, hvad andre tænker om hende. Derfor vil han gerne vælge hende, da klassen skal have nye sidemakkere. Men Tobias kan ikke lade være med at bekymre sig om, hvad Bertram vil sige, hvis han finder ud af, at Tobias har valgt ham fra til fordel for Signe. Derfor drømmer han om at finde lidt af det samme mod som Signe har.

12:25  

Klassen - Hvem skriver Tobias med? Del 2 (175)
Klassen - Hvem skriver Tobias med? Del 2 (175) Tobias bliver afpresset af Jeppe som han har skrevet med på nettet. For det viser sig, at Jeppe ikke er en dreng, men en mand, der vil have Tobias til at sende billeder af sig selv uden tøj på. Tobias er bange for at sige det til nogen, og han ved ikke hvad han skal gøre.

12:40  

Klassen - Martines bryllup - del 1 (177)
Klassen - Martines bryllup - del 1 (177) Martine bliver presset af det Sorte Squad til at holde et vaskeægte skolebryllup med kage, pynt og alt hvad der ellers hører sig til. Egentlig lyder ideen sjov, men da squaddet vil have Martine til at gifte sig med den grimmeste og blegeste dreng i klassen, som de mener er Tobias, bliver Martine i tvivl. Hun vil nemlig ikke gøre Tobias ked af det. Men hun vil heller ikke skuffe squaddet, så de smider hende ud.

12:50  

The Next Step III (21)
The Next Step III (21) Tudeprinsessen

13:10  

The Next Step III (22)
The Next Step III (22) Surpriseparty

13:30  

The Next Step III (23)
The Next Step III (23) Velkommen til Miami

13:55  

The Next Step III (24)
The Next Step III (24) En tur på vandet

14:15  

The Next Step III (25)
The Next Step III (25) Når krigen er slut

14:35  

Hjalte vs Tjelle - Snørebåndsforhindringen (9)
Hjalte vs Tjelle - Snørebåndsforhindringen (9) I dagens program kilder det i Hjalte og Tjelles næser. De skal nyse på kommando, og så skal de virkelig have det lange ben foran. Det får de dog lidt svært ved! For drengene er blevet udfordret i, hvem af de to, der hurtigst gennemfører en forhindringsbane med deres snørebånd bundet sammen. I dumme kostumer selvfølgelig.

14:45  

Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor
Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor Sigmund gæster cyklen i dette afsnit og det kan kun blive sjovt! Sigmund er en vild sanger, performer, youtuber og danser. Men men men, kan han lære Jannik at danse? Argh den bliver nok svær. Hvordan smager tørret gammel fisk fra færøerne? Ikke specielt godt, hvis man spørger Jannik og Sigmund. Tag med os på cykeltur! Sangene: Side to Side (Ariana Grande), Just Dance (Lady Gaga), Feeling Good (Nina Simone).

DR Ramasjang

12:05  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

12:20  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

12:35  

På tur med far - Julegaven til Prik
På tur med far - Julegaven til Prik Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal til Møn og fejre jul hos farmor og farfar, så de har travlt med at pakke alle julegaverne. Men er der én, de har glemt? Og Iris tager fars briller på og får pludselig øje på alle mulige utrolige ting ud af vinduet. Ting som hun tegner så detaljeret, at man skulle tro, at de virkelig eksisterede. Men kan det passe, at hun kan se helt til Kina?

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Fridas småkagetøjskab Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

13:25  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:45  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

14:10  

MGP 2014
MGP 2014 De 10 finalister i MGP 2014 er nu klar på scenen, direkte fra Arena Fyn i Odense. Aftenens værter er Sofie Linde og Martin Brygmann, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, seerne og publikum. Grib mobilen og vær med til at bestemme, hvem der skal vinde. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister optræder til årets musikfest - Danmarks fedeste Melodi Grand Prix, MGP. www.dr.dk/mgp

DR1

15:20  

Hercule Poirot (34)
Hercule Poirot (34) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Det forsvundne testamente". Poirots gamle ven Andrew Marsh dør kort efter han har ændret sit testamente. Poirots næse lugter mord, og den lille detektivs mistanke bliver bekræftet, da testamentet pludselig forsvinder.

16:05  

Hercule Poirot (35)
Hercule Poirot (35) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den italienske adelsmand". Miss Lemons kærlighedsliv bringer Poirot på sporet af gerningsmanden, da den italienske grev Foscatini findes myrdet.

17:00  

En ny begyndelse (12)
En ny begyndelse (12) George har friet til Sarah - og Sarah siger ja. Men Elizabeth billiger ikke deres beslutning, og hun rotter sig sammen med Regina for at spænde ben for parrets forhold. Samtidig beslutter James at opsøge en psykiater i håb om at blive kureret for sin homoseksualitet.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Anne og Anders i USA - Michigan
Anne og Anders i USA - Michigan Dansk reportageserie fra 2016 Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe besøger fire dansk/amerikanske familier i fire vidt forskellige stater: Arizona, South Carolina, Montana og Michigan. Familierne fortæller om deres vej til USA, og Anne og Anders går på opdagelse i statens køkken, historie og møder spændende personer på deres vej. Denne gang rejser Anne og Anders til Michigan på grænsen til Canada for at besøge den kollapsede storby Detroit og Kirsten Gates, som har boet i byen siden 6o'erne. Hun er opvokset på det fattigste Østerbro men gjorde karriere i Amerika og blev velhavende. Detroit blev berømt som Motortown og Motown, byen med verdens største bilfabrikker og verdens bedste musik. Men byen gik konkurs, drømmene bristede, og byen blev et mareridt at bo i. Lige indtil i dag. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 30.07.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3
DR K

15:10  

Opdagelsen af Jylland: Opdyrkelsen af Heden (4:5)
Opdagelsen af Jylland: Opdyrkelsen af Heden (4:5) I 1854 kommer en ung vejingeniør til Viborg, og han ser hvordan en tredjedel af Jylland er dækket af ufrugtbar hede. Det er den unge mand fast besluttet på at ændre. Og da Danmark taber krigen i 1864 og skrumper gevaldigt, går han for alvor i gang med at gøre heden til landbrugsjord.. Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

15:40  

Verdens bedste kok
Verdens bedste kok I 8 år har kokken Rasmus Kofoed været besat af en drøm - en drøm om at vinde Bocuse d'Or - det individuelle verdensmesterskab for kokke i finere gourmetmad. Filmen følger Rasmus Kofoed de sidste 6 måneder op til mesterskabet og kommer under huden på den 36-årige kok og fortæller historien om en besættelse og et job som minder mere om en elitesportsgren end noget andet. Den giver et sjældent indblik i en verden, hvor man oplever Rasmus og hans ekvilibristiske leg i køkkenet, og den viser, hvad det kræver af tid, passion og troen på sig selv for at opnå det ypperligste, nemlig at kunne konkurrere med verdens bedste kokke. Instruktør: Rasmus Dinesen Sendt første gang 15.11.11

16:25  

Jagten på forsvundne kunstværker - Johannes Vermeer
Jagten på forsvundne kunstværker - Johannes Vermeer Britisk dokumentarserie fra 2014. (Raiders of the Lost Art) Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. For 200 år siden var den nederlandske barokmaler Vermeer nærmest gået i glemmebogen. Men da jagten endelig gik ind på den lidet produktive maler, var efterspørgslen så stor, at en af det 20. århundredes mest kendte kunstforfalskere Han van Meegeren tjente formidable summer på at sælge sine forfalskninger, bl.a. til Herman Göring.

17:05  

Storbritanniens fantastiske slotte (2:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (2:3) Britiske slotte er storslåede og historiefyldte, og de rummer spor, der gør os klogere på kongedømmets natur. Mange monarker gik nemlig op i arkitektur, skønhed og elegance. Nogle så meget, at de næsten bragte nationen på fallittens rand. Kom med og besøg nogle af Storbritanniens fantastiske slotte, når turen går forbi The Banqueting House og Buckingham Palace.

DR Ultra

15:00  

De fem på nye eventyr
De fem på nye eventyr De 5 eventyrere Georg, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy feriehygger på en tropisk ø, da de opdager et mystisk halssmykke i et gammelt skibsvrag. Den lokale fiskerpige, Joe, er overbevist om, at smykket kan vise vej til en gammel forsvunden piratskat. De 5 går på jagt, men de er ikke de eneste, der er interesserede i skatten og med skumle typer lige i hælene begiver vennerne sig ud på den vildeste skattejagt.

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Vi' bare bjørne II (13)
Vi' bare bjørne II (13)

16:50  

Svampebob Firkant VII (10)
Svampebob Firkant VII (10)

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:40  

Klassen - Mord i kælderen (248)
Klassen - Mord i kælderen (248)

17:45  

Klassen - En nat på skolen (249)
Klassen - En nat på skolen (249)

DR Ramasjang

16:00  

Vitello - gør en god gerning (11)
Vitello - gør en god gerning (11) Møgungen William er blevet spejder og måske får han engang en kniv. Vitello synes det med kniven lyder sejt og vil være med. Nu skal de bare finde nogen at gøre gode gerninger på.

16:10  

Pyjamasheltene (35)
Pyjamasheltene (35)

16:20  

Didrik Drage
Didrik Drage Vinger

16:35  

Ridderprinsessen Nella (15)
Ridderprinsessen Nella (15)

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

17:25  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

17:30  

Mini MGP 2018 - Show 1
Mini MGP 2018 - Show 1

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (7)
Skattejægerne 2013 (7) Nordjyderne Mads og Jens er på skattejagt i Frederikshavn. Her falder de over noget, Mads længe har været på udkig efter. Søren Falk skal hjælpe et teater på Nørrebro med nyindretningen af deres cafe, og han har mange billige og sjove ideer. Og så har han endnu engang et skørt lampepåfund i ærmet. I Struer har Eva Hedegaard travlt med at pakke nye varer ud i butikken, så hun kan blive klar til dagens kunder. Men igen er der pladsmangel i butikken. Sendt første gang 04.04.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

LIVE - finalen
LIVE - finalen I aften er det finaletid. Der er lagt op til en festlig men også nervepirrende aften. De to coaches Sanne Salomonsen og Lina Rafn har nu to artister tilbage på hver sit hold og nu er det udelukkende op til seerne at afgøre, hvem der skal stå som vinder af LIVE 2018. De to coaches har ikke længere indflydelse på slagets gang, men LIVE's faste musikekspert, Pelle Peter Jensen, vil igen være klar med de skarpe og de kritiske kommentarer. Her i første afdeling afgøres det, hvilke to artister, der skal stå overfor hinanden i den allersidste og afgørende dyst.

DR2

18:35  

Champions League Håndbold: Larvik HK - Odense HC (k), direkt
Champions League Håndbold: Larvik HK - Odense HC (k), direkt

20:20  

Trash
Trash På en losseplads i et slumkvarter i Rio finder tre knægte en tegnebog. Det er et fund, der kommer til at vende op og ned på de tre venners liv. Tegnebogen sætter nemlig drengene på sporet af en hemmelighed, som stærke kræfter nødigt vil have frem i lyset. Og pludselig får den unge trio politiet på nakken. Raphael: Rickson Tévis. Gardo: Eduardo Luís. Fader Juilliard: Martin Sheen. Instruktion: Stephen Daldry.

DR3

18:15  

Fra Citybois til Mænd (2:5)
Fra Citybois til Mænd (2:5) Citybois vil tilbage på landkortet. Anthon og Thor meldte sig til X Factor i en brandert. Drengene fik smag for succes og blev rullet ind i en voksen verden. Nu er musikken deres liv, og det er vigtigt for teenagerne at tage ansvar, bestemme mere og ikke fucke up. Men det er svært at passe sine vagter, stemmetræning og køretimer, når vennerne bliver studenter og teenagelivet raser.

18:45  

Alene i vildmarken USA II (4:15)
Alene i vildmarken USA II (4:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne løber dog ind i problemer, da hun rammer sin hånd med en økse. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

19:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

20:10  

Brutale Antarktis - ikke et liv for mennesker
Brutale Antarktis - ikke et liv for mennesker Efter års planlægning er seks forskellige hold forskere ankommet til Antarktis, der er Jordens koldeste, mest vindblæste og tørreste kontinent. De fleste forskere på Anrarktis har vænnet sig til de isnende kuldegrader, men kun få af dem har oplevet en storm, som den, der raser over Scott Base, og som lukker for alle ekspeditioner og fly til og fra det vestlige Antarktis, og efterlader Scott Base mere isoleret fra omverdenen end nogensinde.

DR K

18:00  

Storbritanniens fantastiske slotte (3:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (3:3) Dokumentarserie fra BBC fra 2014.

18:55  

Den klassiske musikquiz (6:8)
Den klassiske musikquiz (6:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Jacob la Cour, Lisbeth Sagen og Jesper Nordin. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Er det muligt at genkende et stykke musik efter bare en enkelt tone? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og hvor svært er det at identificere musik spillet bagfra?

19:56  

Dagens sang: Det er i dag et vejr
Dagens sang: Det er i dag et vejr - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Monty Python's Flying Circus (3)
Monty Python's Flying Circus (3) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

20:30  

Monty Python's Flying Circus (4)
Monty Python's Flying Circus (4) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR Ultra

18:00  

Bidt, brændt og stukket II - Humlebi vs Honningbi (9)
Bidt, brændt og stukket II - Humlebi vs Honningbi (9)

18:15  

Sam & Cat II (9)
Sam & Cat II (9) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:35  

Sam & Cat II (10)
Sam & Cat II (10) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:10  

Riisings flotte talkshow II (2)
Riisings flotte talkshow II (2) Børnenes bedste ven, den flotte Jacob Riising, har fået fint besøg i sit flotte studie foran det ellevilde publikum. Her kommer nemlig komiker, skuespiller og tryllekunster Rune Klan for at deltage i de uofficielle verdensmesterskaber i magi og vriste trofæet ud af sydkoreanske hænder og hjemføre det til Danmark. Den forhenværende Sommer Summarum-vært Mikkel Kryger har engang spist chili en meget stærk chili. Det skal han aldrig prøve igen. I hvert fald ikke før Jacob lokker med flotte præmier.

19:40  

Lokummet Brænder II (2)
Lokummet Brænder II (2) Når lokummet brænder, er der masser af lort at grine af! Sketchshow.

20:00  

Alpha og Omega - Ferie med familien
Alpha og Omega - Ferie med familien Vær forberedt på et hylende sjovt filmeventyr fyldt med action, gode grin og ømme øjeblikke, når Kate og Humphrey tager deres hvalpe med på deres første familieferie!

20:45  

Grizzy og lemmingerne (70)
Grizzy og lemmingerne (70)

20:50  

Grizzy og lemmingerne (71)
Grizzy og lemmingerne (71)

DR Ramasjang

18:00  

F for får V (1)
F for får V (1)

18:15  

Pyjamasheltene (7)
Pyjamasheltene (7)

18:30  

Peddersen og Findus: Det kattens år
Peddersen og Findus: Det kattens år Tegnefilm med danske stemmer. Peddersen og FIndus er nede ved søen og vinterfiske. Og det er koldt, for det er nytårsaften. Men de har så travlt, at de slet ikke opdager, der er en snestorm på vej og så må de bygge en iglo for natten. Det bliver en lang og hyggelig nat, for de skiftes til at fortælle hinanden historier - for eksempel om den gang Findus holdt fødselsdag.

19:40  

Yakari IV (12)
Yakari IV (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

LIVE - afgørelsen
LIVE - afgørelsen Festen og overraskelserne fortsætter i LIVE afgørelsen - og det gør spændingen også. Hver coach har nu kun én artist tilbage - de skal nu på scenen endnu en gang og den, der får flest point af seerne, står som vinder af LIVE 2018.

21:45  

Now You See Me
Now You See Me Harry Houdini møder Robin Hood, når tryllekunstnerkvartetten Apokalypsens ryttere går på scenen. Under deres forestilling tryller - eller stjæler? - de formuer ud af banker, hvorefter de lader pengene regne ned over publikum. FBI-agenten Rhodes er fast besluttet på at sætte de fire tryllekunstnere bag lås og slå. Men hvem har flest tricks i ærmet? FBI-agenten eller den magiske kvartet? J. Daniel Atlas: Jesse Eisenberg. Rhodes: Mark Ruffalo. Merritt: Woody Harrelson. Thaddeus: Morgan Freeman. Instruktion: Louis Leterrier.

23:30  

Taken
Taken Den tidligere CIA-agent Bryans værste mareridt bliver til virkelighed, da hans teenagedatter tager på rundtur i Europa sammen med en veninde. Mens Kim taler i telefon med Bryan fra en lejlighed i Paris, bliver pigerne overfaldet og bortført af albanske gangstere. Nu kaster Bryan sig ud i et kapløb med tiden for at finde pigerne, før de sælges til prostitution i et fjernt land og forsvinder for evigt. Bryan: Liam Neeson. Kim: Maggie Grace. Lenore: Famke Janssen. Instruktion: Pierre Morel.

DR2

22:05  

Angrebet i Charlottesville
Angrebet i Charlottesville Lørdag den 12. august var hundredvis af hvide nationalister og nynazister rejst til Charlottesville i staten Virginia for at protestere mod planerne om at fjerne en statue af Sydstatsgeneralen Robert E. Lee. Lørdag aften kørte en hvid nationalist sin bil ind i en gruppe moddemonstranter og dræbte en ung kvinde og sårede 19 andre. Vice News går bag om den tragiske begivenhed og taler med lederne af de hvide nationalister, moddemonstranter, lokale beboere og Charlottesvilles politi.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Hushjælp i helvede
Hushjælp i helvede Chikane, misbrug, voldtægt og 18 timer lange arbejdsdage er en hel almindelig realitet for mange af de husarbejdere, der er rejst til Mellemøsten for at finde arbejde. Det såkaldte kefala-system gør det let for arbejdsgiverne at konfiskere deres pas, så de er bundet til den arbejdsgiver, der mishandler og misbruger dem. De har ingen steder at flygte hen og risikerer hårde straffe og fængsel, hvis de forsøger.

DR3

21:00  

Cars That Rock: Porsche
Cars That Rock: Porsche AC/DC-forsangeren Brian Johnson er fuldstændig opslugt af biler og vil gerne dele sin passion for biler med resten af verden. Han drager derfor ud på en rejse og tager en række ikoniske bilmærker under kærlig behandling. Denne gang er Johnson taget til Tyskland. Her ligger verdens største producent af sportsvogne - nemlig Porsche. Det er det sportsvognsmærke, der har vundet flest gange i motorsportshistorien.

21:40  

Crank
Crank Lejemorderen Chev vågner op til en skræmmende nyhed. Gangsteren Ricky Verona har sprøjtet gift ind i hans krop, og Chevs eneste chance for at holde sig i live er holde sit adrenalinniveau helt i top. Uret tikker, og på en diæt af kokain, chokoladebarer og energidrik drøner Chev gennem Los Angeles' underverden på jagt efter hævn - og en modgift, der kan redde hans liv. Chev: Jason Statham. Eve: Amy Smart. Carlito: Carlos Sanz. Instruktion: Mark Neveldine og Brian Taylor.

23:05  

Precious Cargo
Precious Cargo Den smukke Karen har klokket i et millionkup, som mafiabossen Eddie har planlagt. Han truer hende på livet, hvis hun ikke betaler ham tilbage. Hun beder derfor mestertyven Jack - som også er hendes ekskæreste - om hjælp til at stjæle ædelstene til en værdi af 30 millioner dollars. Men tyvenes indbyrdes forhold er kompliceret, og under smykkekuppet går det op for dem, at ingen kan stole på hinanden. Eddie: Bruce Willis. Jack: Mark-Paul Gosselaar. Karen: Claire Forlani. Instruktion: Max Adams.

DR K

21:00  

Fanget bag fjendens linjer
Fanget bag fjendens linjer Oberstløjtnant Hambleton har hidtil kun oplevet krigen bag et skrivebord, da han bliver skudt ned over Vietnams jungle. Bag fjendens linjer er han alene med en revolver og en radio, som skaber kontakt til piloten Bird-Dog, men fjenden kan lytte med, og Hambleton må udtænke en kode, som kun han og Bird-Dog forstår. I mødet med en vietnameser tvinges han til at se på krigen med friske øjne. Hambleton: Gene Hackman. Bird-Dog: Danny Glover. Walker: Jerry Reed. Instruktion: Peter Markle.

22:40  

Hitlers brutale inderkreds - helte og udskud (1:10)
Hitlers brutale inderkreds - helte og udskud (1:10) Efter 1. Verdenskrig er Tyskland på knæene. Mange drømmer om en frelser, og i en ølhal i München mener Dietrich Eckart, at han har fundet ham i en ung soldat ved navn Adolf Hitler. Den flotte kamppilot, Hermann Göring, ser også potentialet, og krigshelten Ernst Röhm ser den unge urostifter som en, han kan bruge. Rudolf Hess beundrer Hitler grænseløst, og Heinrich Himmler ser en chance for at kæmpe for sine idealer. Voldsparate og utilfredse cementerer de deres forhold i et dristigt kupforsøg.

23:35  

Hitlers brutale inderkreds - omgruppering (2:10)
Hitlers brutale inderkreds - omgruppering (2:10) Efter det mislykkede kup i München i marts 1923 ser nazistpartiet ud til at være færdigt, Hitler i fængsel og hans tilhængere spredt. Mens Hitler skriver på 'Min kamp' i fængslet, får han en åbenbaring - magten skal vindes med legitime midler. Og efter en omstrukturering af partiet starter han sin ambitiøse kampagne mod Weimar-regeringen, jødiske bankfolk og amerikanske lån. Men i de brølende 1920'ere interesserer ingen sig for hverken Hitlers brandtaler eller nationalsocialismen.

DR Ultra

21:00  

Pause på Ultra
Pause på Ultra Endelig er der Pause på Ultra! Her kommer du helt tæt på, hvad der sker i DR1s program LIVE. Joakim Ingversen og Jannik Schow vil kigge på aftenens højdepunkter i LIVE og tage dig med backstage. Hvad laver de to coaches, Sanne og Lina, i pausen? Og hvad laver artisterne, når de ikke står på den store scene? Desuden får Joakim og Jannik besøg af en kæmpe verdensstjerne. Bliv siddende i sofaen sammen med din familie og slå over på Ultra, når der er pause i LIVE.

21:25  

Grizzy og lemmingerne (3)
Grizzy og lemmingerne (3)

21:35  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

21:45  

Pause på Ultra
Pause på Ultra Endelig er der Pause på Ultra! Her kommer du helt tæt på, hvad der sker i DR1s program LIVE. Joakim Ingversen og Jannik Schow vil kigge på aftenens højdepunkter i LIVE og tage dig med backstage. Hvad laver de to coaches, Sanne og Lina, i pausen? Og hvad laver artisterne, når de ikke står på den store scene? Desuden får Joakim og Jannik besøg af en kæmpe verdensstjerne. Bliv siddende i sofaen sammen med din familie og slå over på Ultra, når der er pause i LIVE.

22:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:55  

Inspector Morse: Spøgelset i maskinen
Inspector Morse: Spøgelset i maskinen Morse og Lewis må i arbejdstøjet, da nogle kostbare victorianske malerier med erotiske motiver stjæles fra et stort herresæde. Det viser sig dog snart, at der er tale om andet og mere end en banal tyverisag. For malerierne er ikke det eneste, der er væk - også godsets ejer er forsvundet. Og fundet af et ilde tilredt lig i godsets kirke forvandler pludselig sagen til en mordsag. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Lady Hanbury: Patricia Hodge. Instruktion: Herbert Wise.

02:40  

Agatha Christies Den hemmelige modstander (1:3)
Agatha Christies Den hemmelige modstander (1:3) Ægteparret Tommy og Tuppence er på vej fra Paris til London med toget, da de hvivles ind i et spionmysterium. En kvinde forsvinder fra toget, men hun efterlader en notesbog, som Tuppence ikke kan dy sig for at kigge i. Året er 1952. Der er kold krig mellem Øst og Vest, og notesbogen sætter Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder.

03:35  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

DR2

00:00  

Charlie Wilson's War
Charlie Wilson's War Det dameglade kongresmedlem Charlie Wilson er mest kendt for sin udsvævende livsstil, da han i 1980 tager en beslutning, der får stor verdenspolitisk betydning. Sovjetunionen har besat Afghanistan, og sammen med en antikommunistisk millionøse og en temperamentsfuld CIA-agent søsætter Wilson en tophemmelig operation, der skal skaffe penge til våben til de afghanske frihedskæmpere. Charlie Wilson: Tom Hanks. Joanne Herring: Julia Roberts. Gust Avrakotos: Philip Seymour Hoffman. Instruktion: Mike Nichols.

01:35  

Soundbreaking - Rytmesporet
Soundbreaking - Rytmesporet Hvis vokalsporet er en sangs hjerte, så er rytmen melodiens krop. Det er rytmen, der går i mellemgulvet på os og betyder, at vi ikke kan stå stille. Men også her er der foregået en kolossal udvikling fra trommer og bas til rytmeboks og elektronik.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:15  

Lean on Me
Lean on Me I 1967 blev den unge lærer Joe Clark forflyttet fra en velfungerende high school i New Jersey efter uoverensstemmelser med ledelsen. Tyve år efter vender Clark tilbage som rektor. I mellemtiden er skolen sunket ned i et morads af narkomisbrug og bandekriminalitet, og Clark må starte fra en ende af med at rette op på skolens ry og få eleverne på ret køl. Joe Clark: Morgan Freeman. Ms. Levias: Beverly Todd. Dr. Napier: Robert Guillaume. Instruktion: John G. Avildsen.

03:00  

Ultimate Rush IV (10)
Ultimate Rush IV (10) Kig med og få svaret på, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

03:25  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

DR K

00:30  

Joe
Joe Joe har en kriminel fortid og et heftigt temperament. Han gør sit bedste for at holde sig i skindet og undgå problemer - indtil han møder den 15-årige Gary. Gary kæmper for at forsørge sin ludfattige familie og beskytte sin mor og søster, når hans ondskabsfulde, fordrukne far går amok. Joe tager Gary under sine vinger, selv om han ved, at det kan koste ham - og andre - dyrt, hvis han tvinges til at lade næverne tale. Joe: Nicolas Cage. Gary: Tye Sheridan. Wade: Gary Poulter. Instruktion: David Gordon Green.

02:20  

Mexico's Most Wanted
Mexico's Most Wanted Alfredo Ríos Galeana er den travleste bankrøver i Mexico. Om aftenen giver Alfredo den som maskeret mariachimusiker. I dagtimerne udfører han det ene bankkup efter det andet. Og snart er Alfredo Mexicos mest eftersøgte forbryder. Alfredo: Tenoch Huerta. Zárate: Marco Pérez. Sonia: Paola Nuñez. Instruktion: J.M. Cravioto.

DR Ultra

00:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, TOENDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1019030854