Tønder

Kunstnere på pladsen, Tønder festival 2014.

Kunstnere på pladsen

Ved en tur gennem pladsen kan man endog være heldig at støde på nogle af kunstnerne i samspil med festivalgæsterne. Som her hvor Richard Woods både spiller klaver og fiddler med de dybt koncentrerede, purunge og kommende kunstnere i Fanøteltet.

Lørdag over middag samledes festivalgæsterne sig foran Open Air scenen til dagens store fødselsdagskoncert. Men også skyerne samlede sig og fortrængte den blå himmel. Sluserne åbnede sig, og regnen styrtede ned. Publikum tog det dog med vanligt godt humør.


Kernepunktet i Tønder Festival er ganske klart de mange alsidige musikalske tilbud. Og alligevel har man fra festivalens side tænkt på, at festivalgæsterne skulle kunne opleve andre sider af kunsten end den musikalske. Under overskriften "Mødet mellem mennesker - deltagelse - enkelthed" har festivalen taget udfordringen op på mange forskellige måder. Utallige kasserede CD-skiver, hængt op i hegnselementerne, møder én således ved begge indgange og reflekterer det skiftende lysindfald. Ligeså var der flere steder sat sirligt dekorerede kunstvægge op.


Med utraditionelle møbler var der bl.a. taget højde for det publikum, der måtte have lyst til eller behov for at sidde ned for en kort stund.


Desuden havde pladsens vejbelysning et flot design.Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, TOENDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0922063500